Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 aug 2011 - Anul XVI, nr. 191 (4789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Renee Zellweger a acceptat din nou rolul Bridget Jones

Renee Zellweger a semnat un nou contract pentru a o interpreta pe Bridget Jones, în cel de-al treilea film ce o are protagonistă pe jurnalista britanică, iar Colin Firth a dezvăluit unele detalii privind continuarea seriei de succes, potrivit dailymail.co.uk.

La 10 ani după "Jurnalul lui Bridget Jones/ Bridget Jones's Diary", urmat de "Bridget Jones: La limita raţiunii/ Bridget Jones: The Edge of Reason", în 2004, Renee Zellweger revine în rolul simpaticei celibatare, prinsă într-un triunghi amoros. Pe de altă parte, nu a fost confirmată şi revenirea actorilor Colin Firth şi Hugh Grant, în rolurile bărbaţilor din viaţa ei.

Helen Fielding, autoarea romanelor ce au stat la baza seriei de succes, lucrează în prezent la cea de-a treia carte şi va fi implicată şi în producţia filmului "Bridget Jones 3".

Zellweger, în vârstă de 42 de ani, a primit asigurări că de acestă dată nu va mai trebui să se îngraşe, aşa cum a făcut pentru primele două filme din serie. Deşi a pierdut apoi repede kilogramele în plus, Zellweger şi-a făcut griji pentru sănătatea ei.

Potrivit unor surse, actriţa ar putea purta un costum special, care să o facă să pară mai grasă, în timpul filmărilor.

"Bridget Jones 3" va fi produs de Working Title.

Deşi nu a fost confirmată prezenţa în distribuţie a actorilor Colin Firth şi Hugh Grant, cel dintâi a dezvăluit unele detalii din acţiunea filmului în emisiunea americană "Access Hollywood".

"Bridget şi Mark (Mark Darcy - personajul interpretat de Colin Firth n.r.) nu pot avea copii. Cred că aşa se întâmplă", a spus Firth, actorul britanic premiat cu Oscar anul acesta pentru rolul din "Discursul regelui".

"Aşa că ea face greşeala uriaşă de a se întoarce la Daniel Cleaver (personajul interpretat de Hugh Grant n.r.) pentru a rămâne însărcinată. Cred că el o părăseşte, şi ghiciţi cine se întoarce să o salveze", a spus Colin Firth.

Filmul "Jurnalul lui Bridget Jones", în care Renee Zellweger a jucat alături de Hugh Grant şi Colin Firth, a avut încasări de aproape 282 de milioane de dolari pe plan mondial, după lansarea lui pe marile ecrane, în 2001. Continuarea din 2004 a acestui film, intitulată "Bridget Jones: La limita raţiunii", în care Zellweger a colaborat din nou cu Grant şi Firth, a obţinut încasări de 262 de milioane de dolari pe plan mondial, potrivit Box Office Mojo.

Actriţa Renee Zellweger, în vârstă de 42 de ani, este deţinătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul "Cold Mountain" (2003). De asemenea, actriţa a mai primit două Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele "Chicago" şi "Sora Betty".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renee Zellweger a acceptat din nou rolul Bridget Jones.
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Renee Zellweger a acceptat din nou rolul Bridget Jones5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei