Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 aug 2011 - Anul XVI, nr. 191 (4789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emma Stone, noua imagine a brandului Revlon

Actriţa Emma Stone a devenit noua imagine a brandului de produse cosmetice Revlon, informează femalefirst.co.uk.

Emma Stone împarte această onoare cu actriţa Olivia Wilde. Ambele actriţe americane au devenit ambasadoarele acestui renumit brand de produse cosmetice vor apărea în campanii multimedia, cu componente TV, print, in-store şi digitale, începând din anul 2012.

Alan Ennis, preşedintele şi directorul executiv al brandului, consideră că ambele actriţe întruchipează femeia Revlon, care este "strălucitoare, încrezătoare şi îndrăzneaţă".

La rândul său, Gucci Westman, directorul artistic al grupului Revlon, care a colaborat în trecut atât cu Stone, cât şi cu Wilde, a declarat pentru WWD: "Ambele personifică puterea, frumuseţea şi feminitatea. Emma e atât de clasică, în stilul starurilor de cinema precum Grace Kelly, fiind şi o actriţă uimitoare la rândul ei. Olivia are nişte ochi incredibil de frumoşi, este cool şi inteligentă. Abia aştept ca lumea să vadă noile noastre campanii Revlon".

Emma Stone şi Olivia Wilde calcă astfel pe urmele unor actriţe celebre, precum Kate Hudson, Halle Berry, Kate Moss, Jessica Alba şi Jessica Biel, care au fost ambasadoare ale brandului Revlon în anii trecuţi.

Emma Stone este o actriţă americană în vârstă de 22 de ani. Ea s-a remarcat în comedia SF "Bun venit în Zombieland" şi în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite" şi va putea fi văzută în 2012 în SF-ul "Uimitorul Spider-Man".

Actriţa Olivia Wilde este una dintre vedetele serialului "Dr. House" şi a mai jucat în lungmetrajul SF "Tron: Legacy". Actriţa americană poate fi văzută în această vară în SF-ul "Cowboys & Extratereştri", în care joacă alături de Daniel Craig şi Harrison Ford.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emma Stone, noua imagine a brandului Revlon.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emma Stone, noua imagine a brandului Revlon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei