Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grupul Kings of Leon şi-a anulat turneul american pe fondul unor tensiuni între membrii trupei

Grupul american Kings of Leon a anunţat, luni, că şi-a anulat întregul turneu american, după ce a întrerupt brusc, vineri, un concert în Dallas şi a anulat un alt show, sâmbătă, în Houston, în timp ce membrii trupei vorbesc deja despre existenţa unor "tensiuni grave" între ei.

"Vă anunţăm cu regret că trupa Kings of Leon şi-a anulat tot turneul, din cauza unor probleme vocale şi a stării de epuizare a lui Caleb Followill, liderul grupului", a anunţat purtătorul de cuvânt al trupei într-un comunicat.

"Ne pare rău, dar pentru a putea să le oferim fanilor concertele pe care le merită, trebuie să facem această pauză. Din păcate, datele din turneul american nu vor putea fi reprogramate din cauza angajamentelor din cadrul turneului internaţional ale grupului", care va începe în Canada, pe 28 septembrie.

Vineri seară, Caleb Followill a părăsit scena din Dallas după ce a interpretat doar patru piese, invocând o stare de ameţeală, cauzată de căldură.

"Caleb Followill a făcut insolaţie şi a suferit o deshidratare în timpul concertului din noaptea trecută din Dallas, iar acest lucru i-a provocat un blocaj al coardelor vocale", se afirmă într-un alt comunicat, făcut public, sâmbătă.

Însă o serie de mesaje postate pe Twitter în weekendul trecut de ceilalţi membri ai trupei evocă mai ales existenţa unor tensiuni interne.

Sâmbătă, Jared Followill, fratele lui Caleb, scria: "Dallas, nu ştiu cum să vă spun cât sunt de dezamăgit. Există nişte probleme interne şi nişte slăbiciuni pe care a trebuit să le rezolvăm. Nu am cuvinte".

Duminică, acelaşi Jared Followill a adăugat: "Îi iubesc foarte mult pe fanii noştri. Ştiu că nu sunteţi proşti. Nu pot să vă mint. Există probleme mult mai grave în grupul nostru decât aceea că nu am băut suficient Gatorade (băutură energizantă, n.r.)".

Nathan Followill afirmă la rândul său pe Twitter: "Sunt ruşinat şi stânjenit de fiasco-ul din noaptea trecută. Nu ştiu cum să mă scuz, mă simt complet pustiit. Milioane de scuze".

Luni, după anunţul de anulare a întregului turneu nord-american, Jared Followill a afirmat pe Twitter că este "complet deprimat". "E ceva peste puterile mele. Familia trebuie să treacă pe primul loc. Nu mă voi opri din muncă. Voi continua să compun cântece şi să privesc spre viitor", a adăugat el.

Kings of Leon, care a anulat şi concertul de sâmbătă, 30 iulie, de la Houston, anunţase iniţial că va amâna pentru luna septembrie concertele din statul Texas. Toate biletele vor fi rambursate, au precizat organizatorii.

Grupul american Kings of Leon este alcătuit din chitaristul Mathew Followill şi verii lui, cei trei fraţi Caleb Followill (vocal principal/ chitară), Nathan Followill (percuţie/ backing vocals) şi Jared Followill (chitară bas/ sintetizator). Iniţial comparaţi cu cei de la formaţia The Strokes, dar în variantă sudistă - pentru reinventarea şi resuscitarea rock & roll-ului Dixie-style - cei de la Kings of Leon s-au transformat încet, de-a lungul anilor, într-o trupă de rock experimental.

Kings of Leon s-a bucurat de o popularitate imediată în Marea Britanie, unde, mai târziu, a primit discuri de platină pentru vânzările de albume. Pe măsură ce trupa a explorat diverse stiluri şi a înregistrat şi alte lansări, pe albumele "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007) şi "Only By the Night" (2008), comparaţiile cu The Strokes au dispărut, Kings of Leon având în prezent propriul lor stil. Piesa "Use Somebody" a fost desemnată "înregistrarea anului 2010" la gala premiilor Grammy de anul trecut.a

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul Kings of Leon şi-a anulat turneul american pe fondul unor tensiuni între membrii trupei.
 Vizualizări articol: 375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul Kings of Leon şi-a anulat turneul american pe fondul unor tensiuni între membrii trupei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei