Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2011 - Anul XVI, nr. 178 (4776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupa Metallica sărbătoreşte 30 de ani de existenţă cu patru concerte pentru membrii fan clubului ei

Trupa Metallica a anunţat pe site-ul oficial că va sărbători 30 de ani de existenţă printr-o serie de patru concerte speciale, exclusiv pentru membrii fan clubului ei, pe care formaţia americană le va susţine în oraşul San Francisco în luna decembrie, informează express.co.uk.

Metallica a început să cânte în 1981, iar actualii membri ai trupei au anunţat că doresc să sărbătorească cele trei decenii de existenţă în peisajul muzicii rock printr-o serie de patru concerte pe care le vor susţine în sala Fillmore din San Francisco, în luna decembrie.

Doar fanii devotaţi din fan clubul trupei vor putea să cumpere bilete la aceste concerte. Preţul unui bilet este de 6 dolari.

Fanii vor avea posibilitatea să intre în posesia unor pachete speciale de bilete, care le vor asigura intrarea la toate cele patru concerte, pentru suma de 19,81 dolari.

"Treizeci de ani de Metallica... vă vine să credeţi? Credem că acesta este un bun motiv pentru a organiza o mare sărbătoare! La aceste spectacole unice vor participa invitaţi speciali, iar show-urile vor include cântece rare, set listuri diferite, diverse obiecte şi toată acea nebunie caracteristică la care vă puteţi aştepta din partea trupei Metallica... va fi un eveniment distractiv pentru întreaga familie!", se afirmă în comunicatul postat pe site-ul trupei americane.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului trash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Trupa a susţinut trei concerte în România, dintre care cel mai recent în vara anului trecut, în cadrul Festivalului Sonisphere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Metallica sărbătoreşte 30 de ani de existenţă cu patru concerte pentru membrii fan clubului ei.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trupa Metallica sărbătoreşte 30 de ani de existenţă cu patru concerte pentru membrii fan clubului ei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei