Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2011 - Anul XVI, nr. 178 (4776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robbie Williams are simpatii politice comuniste

Cântăreţul britanic Robbie Williams consideră că ideologia comunistă - care susţine o societate lipsită de clase, bazată pe principiul proprietăţii comune - este preferabilă capitalismului, informează music-news.com.

Artistul britanic recunoaşte că aceste convingeri politice ale sale îi creează uneori "probleme", mai ales în această perioadă, când doreşte să îşi cumpere un automobil Rolls Royce.

"Conspiraţie capitalistă? Sunt de acord cu voi. Sistemul va exploda şi cred că acest lucru se va petrece în curând. Dacă am putea face comunismul să funcţioneze fără corupţie, aş fi de acord cu el. Automobilul Rolls Royce Phantom este simbolul suprem (în orice caz pentru mine) al dorinţei noastre de a avea «lucruri». Ele sunt doar prostii. Consum, consum, consum. Ne aflăm într-un punct critic, prieteni", a declarat cântăreţul britanic pe blogul său.

"Ataşaţi-vă bine centurile de siguranţă, ne aflăm într-o cursă vijelioasă. Sunt un capitalist socialist, iar acest lucru mă conduce spre un sentiment de vinovăţie (sic)", a adăugat Robbie Williams.

În vârstă de 37 de ani, starul britanic pare atât de prins în această dilemă creată de convingerile sale politice şi de pasiunea lui pentru lux, încât le-a cerut fanilor să îl ajute să se decidă dacă merită să cheltuiască peste 300.000 de lire sterline pe un astfel de automobil.

"Am o problemă legată de modelul Rolls Royce Phantom în ultima vreme. De fapt, o am de câţiva ani. Mi-ar plăcea nespus să am unul (un astfel de automobil, n.r.). Însă mă gândesc mult la voi şi la ceea ce aţi crede despre mine. Ştiu că ar fi o manifestare vulgară a bogăţiei. Cred că în acest fel vă cer permisiunea. Hai să votăm. Dacă majoritatea votează pentru, atunci va fi ok, mă voi răsfăţa cu un astfel de automobil. Dacă veţi vota împotrivă, atunci nu-l voi cumpăra. Serios!", a adăugat cântăreţul.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robbie Williams are simpatii politice comuniste.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robbie Williams are simpatii politice comuniste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei