Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2011 - Anul XVI, nr. 178 (4776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga va lansa un album fotografic

Cântăreaţa Lady Gaga va lansa un album fotografic, iar pictorialele incluse în acesta vor fi realizate de fotograful de modă Terry Richardson, informează huffingtonpost.com.

Editura Grand Central Publishing a anunţat, joi, că acest album fotografic, intitulat "Lady Gaga", va fi lansat pe 22 noiembrie. Volumul va conţine peste 350 de fotografii color şi alb negru care o prezintă pe Lady Gaga.

Terry Richardson a urmat-o pe cântăreaţă timp de câteva luni, în perioada august 2010 - februarie 2011. În această perioadă, Lady Gaga a susţinut concerte din cadrul turneului ei mondial "Monster Ball Tour" şi a înregistrat piesele de pe cel mai recent album ai ei, intitulat "Born This Way".

Lady Gaga va scrie prefaţa volumului.

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga va lansa un album fotografic.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga va lansa un album fotografic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei