Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2011 - Anul XVI, nr. 152 (4750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss a angajat travestiţi pentru nunta ei

Kate Moss a angajat mai mulţi travestiţi care să-i însoţească invitaţii până la toaletă şi înapoi la masă, la nunta ei cu rockerul Jamie Hince, din trupa The Kills, ce va avea loc vineri în Oxfordshire, sud-estul Angliei.

Informaţia a fost furnizată de unul dintre invitaţii la nuntă. Aceeaşi sursă a mai dezvăluit că top modelul a angajat şi bărbaţi musculoşi care vor fi prezenţi la petrecere cu bustul gol, având tatuaje false cu numele şi chipurile ei şi al lui Jamie pe spate şi pe piept. Kate şi-ar dori ca invitaţii să-şi facă poze cu aceşti bărbaţi, informează contactmusic.com.

Petrecerea va mai include reprezentaţii neobişnuite pentru distracţia invitaţiilor, precum cele oferite de un gimnast la trapez şi un grup de cântăreţi la cimpoi.

"Va exista şi un pahar uriaş de şampanie în care o femeie goală va dansa învăluită în fum roz", a mai spus sursa citată, pentru Daily Star.

La dispoziţia invitaţilor vor fi puse diverse costumaţii, cu pălării, peruci şi mustăţi false.

Kate Moss, celebră pentru modurile neobişnuite de a petrece, şi Jamie Hince au trimis de curând invitaţilor lor lista cu cadourile pe care şi le doresc, ce include 14 scrumiere de cristal, care costă fiecare 240 de lire sterline, şi cutii cu şampanie Louis Roederer Cristal din 2002, la preţul de 1.833 de lire sterline.

Printre articolele mai ieftine se numără o masă gelatinoasă în formă de iepure, la preţul de 35 de lire sterline.

Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, şi Jamie Hince, solistul trupei The Kills, şi-au anunţat logodna în luna februarie, după o relaţie care durează de peste patru ani. Potrivit presei britanice, Lila Grace, fetiţa în vârstă de opt ani pe care modelul britanic o are din relaţia ei anterioară cu editorul Jefferson Hack, va fi domnişoara de onoare principală la această nuntă. Celebrul top model Naomi Campbell şi actriţa Sadie Frost vor fi celelalte două domnişoare de onoare.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss a angajat travestiţi pentru nunta ei.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss a angajat travestiţi pentru nunta ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei