Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2011 - Anul XVI, nr. 152 (4750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum: Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor. Dar mie îmi place să fac asta uneori

Heidi Klum spune că din când în când dansează la bară pentru soţul ei, cântăreţul Seal, precizând că este important pentru cuplurile căsătorite să aibă o viaţă sexuală sănătoasă.

Potrivit contactmusic.com, supermodelul german în vârstă de 38 de ani a mai spus că îi place să fie inventivă în dormitor din când în când. "Nu e nimic în neregulă cu un portjartier drăguţ. Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor (...). Dar mie îmi place să fac asta uneori".

Klum a mai menţionat că pentru ea este uşor să aibă o viaţă sexuală sănătoasă, deoarece se simte foarte atrasă de soţul ei, Seal, în vârstă de 48 de ani. "Este atrăgător chiar şi când doarme. Este un bărbat frumos. Este cumsecade şi un gentleman, iar aseară l-am privit pe scenă şi face în continuare spectacol", a declarat cu mândrie Klum pentru revista Glamour.

Supermodelul mai spune că a simţit imediat că există o legătură între ea şi Seal. "Nu sunt genul inabordabil. Se face schimb de numere de telefon şi apoi oamenii aşteaptă patru sau cinci zile înainte să sune. Nu văd rostul. Dacă simţi ceva, de ce ai lăsa sentimentul să treacă. Nu trăim decât o dată", a mai spus Klum.

Heidi Klum şi Seal cresc împreună patru copii - Leni, în vârstă de şapte ani, Henry, de cinci ani, Johan, de patru ani, şi Lou, de un an şi opt luni. Cei doi s-au căsătorit în 2005, pe o plajă din Mexic şi îşi reînnoiesc jurămintele la fiecare aniversare a căsătoriei.

Heidi l-a întâlnit pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum: Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor. Dar mie îmi place să fac asta uneori.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum: Nu zic că trebuie să pui o bară în dormitor. Dar mie îmi place să fac asta uneori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(30 iun 2011, 17:32:12
"Bara" se pune in dumneaei, nu in dormitor... laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei