Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iun 2011 - Anul XVI, nr. 137 (4735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lily Allen s-a măritat sâmbătă şi este însărcinată

Cântăreaţa britanică Lily Allen s-a măritat sâmbătă cu logodnicul ei Sam Cooper, care ar fi anunţat la recepţie că aceasta este însărcinată, vestea fiind confirmată de creatoarea rochiei de mireasă a vedetei.

Allen şi Cooper s-au căsătorit în apropierea locuinţei lor de la ţară, petrecerea nunţii fiind una intimă, cu mai puţin de 100 de participanţi. Forţele de ordine au asigurat paza la eveniment şi două străzi şi mai multe alei din vecinătate au fost închise. Însă, proaspăt căsătoriţi, cei doi s-au oprit în afara bisericii pentru fanii care doreau să le facă poze, potrivit contactmusic.com.

În timpul discursului către invitaţi, la recepţie, Cooper ar fi anunţat că Lily Allen este însărcinată în 16 săptămâni. Se pare de altfel că sarcina era vizibilă.

Vestea a fost confirmată ulterior de creatoarea rochiei de mireasă Delphine Manivet. "Este minunat că (Lily Allen, n.r.) este însărcinată şi mă bucur foarte mult pentru ea. Este foarte fericită de asta, este ceva minunat... Se poate vedea desigur burtica, arăta foarte drăguţ cu rochia", a spus Manivet, citată de Daily Telegraph.

Mireasa a purtat o rochie cu un voal lung din dantelă şi un buchet de flori roz şi crem. Ea a fost condusă la altar de tatăl ei, actorul Keith Allen. Printre invitaţii la nuntă s-au numărat actorul Harry Enfield - care a avut în trecut o relaţie cu mama cântăreţei, producătoarea de film Alison Owen -, vedeta de televiziune Angus Deayton, fratele lui Allen, care este actor - Alfie -, şi sora vitregă Sarah Owen.

Lily Allen, în vârstă de 26 de ani, a pierdut două sarcini, în 2008, pe când avea o relaţie cu Ed Simons de la Chemical Brothers, şi anul trecut în noiembrie, când era însărcinată în şase luni cu un băieţel.

Cântăreaţa a vorbit recent despre dorinţa de a-şi întemeia o familie şi a duce o viaţă liniştită la ţară alături de partenerul ei Sam Cooper, specialist în bodybuilding, cu care are o relaţie din 2009.

Într-un episod al miniseriei TV "Lily Allen: Rags to Riches", care prezintă diverse etape din viaţa şi cariera artistei, Lily Allen a mărturisit că nu doreşte să rămână pentru totdeauna sub lumina reflectoarelor şi ar prefera să devină o femeie casnică.

Lily Allen şi Sam Cooper s-au logodit în prima zi de Crăciun a anului trecut, în Bali.

Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lily Allen s-a măritat sâmbătă şi este însărcinată.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lily Allen s-a măritat sâmbătă şi este însărcinată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei