Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2011 - Anul XVI, nr. 133 (4731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Presa spaniolă speculează că Shakira e însărcinată, după ce aceasta şi-a anulat un concert

Shakira este însărcinată cu iubitul ei spaniol, fotbalistul Gerard Pique, afirmă o serie de articole apărute în presa spaniolă, după ce artista columbiană şi-a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină în oraşul Almeria, deşi toate biletele au fost epuizate.

Potrivit altor zvonuri din Spania, Shakira şi-a anulat show-ul din Almeria din cauza unor "probleme de sănătate", informează allvoices.com.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit la începutul lunii ianuarie de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi are de câteva luni o relaţie cu fotbalistul clubului F.C. Barcelona Gerard Pique.

În ciuda zvonurilor despre sarcina cântăreţei, organizatorii concertului din Almeria au explicat anularea show-ului prin faptul că scena pentru acest concert a fost avariată.

"Eram atât de nerăbdătoare să cânt în Almeria, pentru toţi fanii mei de acolo şi, cu toate că am încercat din toate puterile ca acel concert să aibă loc, acest lucru nu va fi posibil din cauza defecţiunilor suferite de scenă. Cel puţin, mă simt uşurată pentru că nimeni nu a fost accidentat", a precizat Shakira într-un comunicat.

Precedentul concert susţinut de Shakira a avut loc pe Vicente Calderon, stadionul echipei de fotbal Atletico Madrid. Potrivit presei spaniole, artista columbiană nu prezenta semnele care ar putea să indice că este însărcinată.

Timbrul vocal inconfundabil şi mişcările de dans halucinante, devenite reprezentative pentru pasionala columbiană, i-au adus Shakirei o poziţie de top atât în rândul celor mai apreciate nume din industria muzicală internaţională, cât şi între cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu. Alături de şapte albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include o colecţie impresionantă de premii - nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii, printre care două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy, trei premii Billboard Music, 12 Billboard Latin Music Awards, şase trofee MTV şi patru World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite premii ale industriei muzicale internaţionale.

După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz, şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce, fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Shakira a susţinut în luna mai un concert şi la Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Presa spaniolă speculează că Shakira e însărcinată, după ce aceasta şi-a anulat un concert.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Presa spaniolă speculează că Shakira e însărcinată, după ce aceasta şi-a anulat un concert0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei