Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2011 - Anul XVI, nr. 131 (4729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sheryl Crow a preparat brioşe pentru copiii bolnavi de cancer din Memphis

Cântăreaţa americană Sheryl Crow a făcut o vizită copiilor bolnavi de cancer internaţi într-un spital din oraşul american Memphis şi a reuşit să îi înveselească învăţându-i să prepare brioşe, informează express.co.uk.

Cântăreaţa a vizitat St. Jude Children's Research Hospital în cadrul programului "Music Gives to St. Jude Kids", înfiinţat cu scopul de a strânge fonduri şi de a stimula eforturile depuse în lupta contra cancerului la copii.

Sheryl Crow, mamă a doi copii adoptaţi, a efectuat această vizită marţi şi a postat pe contul ei de pe Facebook o fotografie în care unul dintre pacienţi, un băieţel, zâmbeşte cu mândrie, prezentându-şi creaţia - o brioşă frumos decorată.

"Preparând brioşe cu Hutch, la St. Jude Children's Hospital din Memphis, dând startul programului «Music Gives to St. Jude Kids»", a scris cântăreaţa americană în comentariul care însoţeşte acea fotografie.

Spitalul din Memphis a beneficiat de pe urma acestor programe şi a primit de la cântăreţul de muzică country John Rich, în luna mai, o donaţie de 250.000 de dolari, reprezentând premiul pe care artistul american l-a câştigat participând la reality show-ul "Celebrity Apprentice".

Sheryl Crow, care a reuşit să învingă cancerul mamar cu care a fost diagnosticată în 2006, are doi fii adoptaţi - Wyatt în vârstă de trei ani şi Levi James în vârstă de un an - şi a declarat recent că băieţii ei i-au schimbat complet priorităţile din viaţă.

Sheryl Crow este o cântăreaţă şi cantautoare americană, născută pe 11 februarie 1962, într-o familie de muzicieni profesionişti. Muzica ei melodioasă, care combină stilurile pop, country şi rock, i-au adus nouă premii Grammy şi celebritatea pe plan internaţional. Sheryl Crow a lansat şase albume de studio, a colaborat cu o serie de artişti de renume precum Michael Jackson, Eric Clapton, Mick Jagger, Luciano Pavarotti şi Tina Turner, iar piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale multor filme cu succes de box office, precum "Cars/ Maşini", "Erin Brockovich" şi "Tomorrow Never Dies/ 007 şi Imperiul Zilei de Mâine".

Sheryl Crow a concertat şi în România, susţinând un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, în anul 1997.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sheryl Crow a preparat brioşe pentru copiii bolnavi de cancer din Memphis.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sheryl Crow a preparat brioşe pentru copiii bolnavi de cancer din Memphis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei