Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2011 - Anul XVI, nr. 127 (4725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, avertizată de medici: Renunţă la alcool sau vei muri

Amy Winehouse, internată de câteva zile în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, a primit un avertisment foarte dur din partea medicilor, care i-au spus că, dacă nu renunţă la alcool, ea va muri.

Cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani, care se luptă de mulţi ani cu dependenţa de alcool şi droguri, s-a internat în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, la sfârşitul săptămânii trecute. Medicii din această clinică i-au spus artistei că nu va apuca să trăiască prea mult, dacă nu operează imediat câteva schimbări dramatice în ceea ce priveşte stilul ei de viaţă, informează contactmusic.com.

"Este un fel de salon al ultimei şanse pentru Amy. Doctorii au fost foarte duri cu ea, din cauza gravităţii situaţiei în care se află. Este o realitate dură, dar ea trebuia să audă acest lucru", a declarat o sursă.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, şi Reg Traviss, iubitul artistei, se aflau lângă Amy Winehouse în momentul în care medicii i-au dat această veste. Potrivit unor surse, artista britanică s-a internat în clinica The Priory din proprie iniţiativă.

Artista cunoaşte foarte bine această clinică, unde a mai fost internată, în 2007 şi în 2009, din cauza dependenţei de droguri.

În drum spre această clinică, la sfârşitul săptămânii trecute, Amy Winehouse şi-a cumpărat o sticlă de votcă, din care a băut destul de mult, iar în momentul internării sale, era deja într-o stare avansată de ebrietate.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009.

Fanii şi criticii laolaltă îi aclamă farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care-i caracterizează muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care o scrie este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse este atât de talentată încât "vine de pe alta planetă", susţinând că este onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său de cover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat "Back To Black", lansat în 2006, a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy.

Amy Winehouse va susţine în această vară un turneu european, care va debuta cu un concert la Belgrad, pe 18 iunie, şi se va încheia cu un show în România, pe 15 august. Artista britanică va cânta în ţara noastră pe Stadionul "Iolanda Balaş" din Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, avertizată de medici: Renunţă la alcool sau vei muri.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Amy Winehouse, avertizată de medici: Renunţă la alcool sau vei muri1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei