Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Roxana Ciuhulescu şi-a luat permis pentru toate categoriile auto

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "Pro Motor", este, din această săptămână, şofer profesionist în mod oficial, după ce şi-a luat permisul pentru toate categoriile auto, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Vedeta Pro TV a făcut şcoala de şoferi de autobuz şi camion cu remorcă, iar săptămâna aceasta a luat examenul în urma căruia a devenit posesoarea permisului profesionist de conducere pentru toate categoriile de autovehicule. De acum, Roxana Ciuhulescu va putea stăpâni pe drumurile din România, pe lângă motociclete, şi maşini mici, dubiţe, autobuze şi camioane şi ansambluri cu remorcă, lungi de 18 metri.

"Am o mare satisfacţie, mi-am împlinit un vis încă de acum doi ani. N-a fost uşor, dar am reuşit. După ce am luat şi ultimul examen, D-ul, nu îmi mai încăpeam în piele de fericire", povesteşte curajoasă vedeta, care are amintiri foarte plăcute din perioada în care a învăţat să ţină în frâu maşinile uriaşe. Dacă la orele de camion cu remorcă era mai dificil, când era la volanul autobuzului, Roxana avea senzaţia că pleacă în excursie.

"Colegii de clasă" au răsfăţat-o şi au protejat-o pe vedeta Pro TV, fiind singura fată din grupa de 15 învăţăcei: "M-am simţit bine alături de colegii mei încă de la început şi a fost o adevărată plăcere să conduc. Am avut cei mai buni instructori şi le mulţumesc pentru tot ce m-au învăţat. Abia aşteptam să vină sâmbăta să merg la şcoala de şoferi şi sunt sigură că toate acestea îmi vor lipsi".

Pe cât era de familiarizată cu examenele de şcoala de şoferi, Roxana a avut mari emoţii atât la proba teoretică, dar şi la cea practică, mai ales că statutul ei de prezentator al celei mai urmărite emisiuni auto din România de 10 ani nu prea lasă loc de greşeli. "Simţeam că nu trebuie să fac nicio greşeală, chiar dacă sunt femeie şi poate dacă nu aş fi fost cunoscută, aş fi fost privită cu indulgenţă. M-am concentrat, am «tremurat» în sinea mea şi iată că am luat examenele cu brio", povesteşte Roxana.

Prezentatoarea "Pro Motor" abia aşteaptă să testeze pentru telespectatorii emisiunii diverse camioane pe drumurile publice şi, de ce nu, să şi participe la multe cursuri de conducere preventivă a unor astfel de vehicule. Chiar dacă prietenii ei glumesc cu ea propunându-i să deschidă o linie de transport în comun Bucureşti-Paralia Katerini, Roxana are gânduri serioase după ce şi-a luat permisul pentru toate categoriile: "Visez să merg la o competiţie de camioane, să mă antrenez o vreme bună, iar apoi să iau startul într-o cursă celebră de camioane".

Deşi nu înţelege utilitatea permisului nou dobândit, Mihai Ivănescu, soţul Roxanei, este mândru de realizările ei şi o încurajează întotdeauna. Mai mult decât atât, pentru că ştie că soţia sa îşi doreşte de multă vreme să ajungă la Opera din Viena, Mihai are de gând să-şi premieze soţia pentru "coroniţa" auto şi să îi pregătească o excursie în locul mult dorit.

Cu un palmares în care se numără permisul auto pentru toate categoriile de autovehicule, trei licenţe de scafandru, două de pilot şi copilot de raliu, nenumărate diplome la diverse sporturi practicate, Roxana Ciuhulescu nu se opreşte aici. "Vreau să iau brevetul pentru condus ambarcaţiuni cu velă, aşa că în martie mă voi înscrie la primul curs", declară neobosita Roxana care uimeşte pe toată lumea din jur cu ambiţiile ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roxana Ciuhulescu şi-a luat permis pentru toate categoriile auto.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Roxana Ciuhulescu şi-a luat permis pentru toate categoriile auto1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei