Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Penelope Cruz, mămică de băieţel

Penelope Cruz şi Javier Bardem au devenit părinţi pentru prima dată, actriţa spaniolă dând naştere unui bebeluş, la o clinică din Los Angeles, informează AFP.

Ştirea a fost făcută publică de cotidianul El Pais, pe site-ul său de internet, citând surse apropiate familiei.

"Primul lor copil s-a născut la clinica Cedars Sinai din Los Angeles, unde cuplul a dorit să-i fie respectată intimitatea cât se poate de mult", se afirmă pe site-ul cotidianului El Pais.

"Este un băieţel, care s-a născut sâmbătă", anunţă, la rândul ei, ediţia online a revistei Hola, renumită în Spania pentru faptul că publică, de regulă, informaţii minuţios verificate.

Contactată de reporterii din Madrid, conducerea agenţiei de impresariat artistic cu care Penelope Cruz se află sub contract, a declarat, miercuri dimineaţă, că nu este în măsură să comenteze această informaţie.

Potrivit site-ului El Pais, "prietenii lui Bardem au început să bănuiască (faptul că Penelope a născut, n.r.), când actorul nu le-a răspuns la apelurile de felicitare pentru nominalizarea" la premiul Oscar, anunţată marţi.

Pe site-ul revistei Hola se afirmă că mama, fratele şi sora actriţei Penelope Cruz, ca şi Pilar Bardem, mama actorului, se află deja la Los Angeles pentru a fi alături de fericitul cuplu şi de bebeluşul lor.

Cei doi s-au cunoscut cu ocazia filmărilor pentru lungmetrajul "Jamón, Jamón", de Bigas Luna, în 1992, şi au jucat împreună în 2008, în filmul regizat de Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona", care i-a adus actriţei spaniole, în anul următor, un premiu Oscar.

Javier Bardem, în vârstă de 41 de ani - nominalizat la Oscar în 2001 la categoria cel mai bun actor pentru rolul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) -, a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen.

În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat, marţi, la premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) şi "Nu te mişca" (2004). A primit Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin în 2009, pentru "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, şi a fost nominalizată în 2010 la aceeaşi categorie, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penelope Cruz, mămică de băieţel.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penelope Cruz, mămică de băieţel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei