Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor avea un copil

Cântăreţul Enrique Iglesias şi iubita sa, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, vor deveni peste câteva luni părinţii unui bebeluş, potrivit unor surse din anturajul celor două vedete, citate de X17online.com.

Cântăreţul spaniol şi iubita sa la fel de celebră le-ar fi spus unor prieteni apropiaţi din Miami că vor avea un copil care se va naşte peste câteva luni.

Agenţii de presă ai celor două vedete au refuzat să confirme aceste informaţii.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au o relaţie din anul 2001, după ce fosta jucătoare de tenis a apărut în videoclipul piesei "Escape" de pe albumul omonim lansat de cântăreţul spaniol. De atunci, numeroase zvonuri despre o căsătorie secretă a celor două vedete au circulat în presa internaţională în 2003 şi, din nou, în 2005.

În 2007, Enrique Iglesias, în vârstă de 35 de ani, a declarat că nu intenţionează să se căsătorească cu Anna Kournikova, deoarece s-a despărţit de ea. Însă în 2010, fosta jucătoare de tenis a confirmat într-un interviu că relaţia ei cu Iglesias durează de peste opt ani, însă nici ea, nici iubitul ei, nu doresc să se căsătorească în viitorul apropiat.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Anna Kournikova, în vârstă de 29 de ani, este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor avea un copil.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor avea un copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei