Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţia lui John Travolta a păstrat tăcerea în timpul naşterii, potrivit tradiţiei scientologice

Kelly Preston, soţia actorului american John Travolta, care a născut în noiembrie 2010 un băieţel, a declarat că a păstrat tăcerea în timpul naşterii, pentru a respecta o tradiţie a cultului scientologic, informează dailymail.co.uk.

Kelly Preston a fost de acord să nască bebeluşul în tăcere deplină, respectând astfel o tradiţie bizară a cultului scientologic.

"Dacă simţi nevoia să te tânguieşti, să plângi, bineînţeles că se poate, este normal. Dar este vorba de a aduce copiii pe lume în cel mai liniştitor şi blând mod cu putinţă", a spus Preston.

În ceea ce priveşte scientologia, Preston a declarat: "L. Ron Hubbard (fondatorul scientologiei, n.r.) a descoperit că singura sursă a anomaliilor, a bolilor psihosomatice, a stresului, fricii, grijilor este compartimentul reactiv al minţii, şi acea parte poate fi afectată mai târziu de cuvintele şi comenzile (auzite în timpul naşterii, n.r.)".

"Sunt binecuvântată, copiii mei au fost mereu minunaţi, foarte calmi, foarte liniştiţi, fericiţi şi sunt ferm convinsă că acest lucru s-a datorat lucrului ăsta (scientologiei, n.r.)", a mai spus aceasta.

Preston a declarat că ea şi soţul său, John Travolta, privesc naşterea lui Benjamin ca pe un "miracol", după ce, în 2009, cuplul a pierdut un fiu.

"Benjamin a adus în casa noastră un spirit nou şi un scop. Ne-a adus un nou început", a spus şi John Travolta.

Jett, fiul soţilor Travolta, a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unei "tulburări cerebrale".

John Travolta, în vârstă de 56 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit, din 1991, cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 48 de ani, ambii fiind cunoscuţi ca aparţinând cultului scientologic.

Cunoscută ca actriţă de seriale TV, Preston a apărut alături de Travolta, în 2000, în filmul "Câmp de luptă - Pământul/ Battlefield Earth", realizat după un roman al fondatorului mişcării scientologice, L. Ron Hubbard. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Jerry Maguire" şi "Elogiu pentru tata/ Eulogy".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia lui John Travolta a păstrat tăcerea în timpul naşterii, potrivit tradiţiei scientologice.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soţia lui John Travolta a păstrat tăcerea în timpul naşterii, potrivit tradiţiei scientologice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei