Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum îşi va lansa propriul parfum în luna septembrie

Top modelul german Heidi Klum s-a asociat cu grupul Coty Beauty pentru a-şi lansa propriul parfum, "Shine", care va fi disponibil în magazine începând din luna septembrie, informează contactmusic.com.

"Heidi are un loc unic pe piaţă. Nu este doar un supermodel şi o vedetă, ci şi o femeie de afaceri. Este o persoană multitalentată, iar noi dorim să producem un parfum care să celebreze toate aceste aspecte", a declarat Renato Semerari, vicepreşedintele grupului Coty Beauty.

Totodată, Renato Semerari a precizat că grupul pe care îl conduce a ales-o pe Heidi Klum pentru acest proiect deoarece modelul german este apreciat de categorii variate de oameni.

"E o femeie împlinită şi foarte modernă. Este atât un model, cât şi un antreprenor de succes. Implicarea ei în «Project Runway» i-a oferit şansa de a stabili conexiuni puternice cu consumatorii", a adăugat Semerari.

Heidi Klum, mamă a patru copii, şi-a lansat recent propria linie vestimentară - With New Balance - şi a asigurat designul unei colecţii de articole vestimentare pentru femei însărcinate.

Heidi Klum a fost supranumită "The Body" în lumea modei după ce a apărut pentru prima oară într-o prezentare a casei Victoria's Secret. Din 2002, modelul german este principala prezentatoare a show-ului anual al acestei case, iar în 2009 a făcut din nou senzaţie, apărând pe podiumul de defilare în lenjerie intimă, la doar cinci săptămâni după ce a născut al patrulea copil.

Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul britanic Seal din 2005, a născut, la începutul lunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway". De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum îşi va lansa propriul parfum în luna septembrie.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum îşi va lansa propriul parfum în luna septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei