Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în Sudan

Actorul american George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în timpul unei călătorii pe care a efectuat-o în Sudan, la începutul lunii ianuarie, însă purtătorul său de cuvânt a anunţat, joi, că actorul s-ar fi vindecat deja de această boală, informează Reuters.

George Clooney, în vârstă de 49 de ani, a vizitat de multe ori această ţară şi s-a implicat în numeroase campanii, care aveau scopul de a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra referendumului istoric organizat recent în Sudan prin care provincia din sudul acestei ţări, cu o populaţie majoritar creştină, doreşte să devină un stat independent.

"George s-a vindecat complet de malarie, pe care a contractat-o în timp ce se afla în Sudan, în prima săptămână din ianuarie", a declarat agentul de presă al actorului american. "Aceea a fost cea de-a doua criză a bolii. Vindecarea sa ilustrează faptul că, folosind o medicaţie potrivită, cea mai letală maladie din Africa poate fi redusă la o perioadă de 10 zile mai proaste, în locul unei condamnări la moarte", a adăugat aceeaşi sursă.

Vestea despre boala de care suferă George Clooney a apărut, joi, printr-un mesaj postat pe Twitter de Piers Morgan, prezentatorul unei emisiuni pe postul CNN, în care acesta afirma că starul din "Ocean's Eleven" şi "Syriana" se află "sub medicaţie strictă şi se simte destul de rău".

Însă agentul de presă al actorului american a precizat, joi, că interviul acordat de George Clooney lui Piers Morgan, ce va fi difuzat astăzi, a fost de fapt înregistrat săptămâna trecută.

În 2006, George Clooney a primit trei nominalizări la premiile Oscar - pentru cea mai bună regie, cel mai bun scenariu original (împreună cu Grant Heslov), pentru "Noapte bună şi noroc/ Good Night and Good Luck", şi pentru cel mai bun rol secundar, în "Syriana", pentru care a şi primit un trofeu din partea Academiei de film americane. Aceasta a fost pentru prima dată în istoria Oscarurilor când cineva a fost nominalizat în acelaşi an pentru interpretare şi regie, pentru două filme diferite. Pentru rolul din "Syriana", George Clooney a câştigat şi Globul de Aur. De atunci, el a mai fost nominalizat de două ori la Oscar, la categoria "cel mai bun rol principal", pentru "Michael Clayton" şi "Sus, în aer/ Up in the Air", ambele interpretări aducându-i Globul de Aur, premiile BAFTA, Critics Choice Award şi premiul Sindicatului actorilor americani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în Sudan.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în Sudan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei