Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 ian 2011 - Anul XVI, nr. 13 (4611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătălin Măruţă a răsfăţat-o pe Andra cu pepene roşu în Dubai

Cătălin Măruţă şi Andra şi-au petrecut sfârşitul anului 2010 în Dubai, unde gazda emisiunii "Happy Hour" a răsfăţat-o pe soţia lui cu pepene roşu, informează Pro TV.

Sfârşitul lui 2010 i-a găsit pe Andra şi Cătălin Măruţă, pentru a treia oară consecutiv, în Dubai. Noutatea a fost însă faptul că cele două vedete de la Pro TV au sărbătorit primul Revelion în doi şi jumătate.

"Vacanţa în Dubai a fost perfectă, aşa cum era de aşteptat! Am fost alături de unii dintre cei mai buni prieteni ai noştri. Cel puţin până acum, n-am găsit nicio tentaţie mai mare decât Dubaiul, care mi-a confirmat că e una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă, mai ales de Revelion", spune prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV.

Şi pentru că este un soţ grijuliu, Cătălin Măruţă s-a asigurat că Andrei şi bebeluşului lor care urmează să vină pe lume nu le va lipsi nimic. "Andra s-a simţit foarte bine având în vedere că, într-adevăr, sarcina e avansată. Din fericire, n-a existat niciun incident, s-a întors cu o stare bună şi un tonus maxim. Bine, s-a protejat cât a putut de soare, de plimbările prea lungi sau de distracţiile agitate, n-a pierdut nopţile, s-a odihnit şi a fost totul ok", povesteşte Cătălin Măruţă.

În ceea ce priveşte poftele viitoarei mămici, care acum se pregăteşte pentru show-ul "Românii au talent", Măruţă recunoaşte că s-a străduit să-i facă pe plac soţiei sale. "Am avut grijă să nu-i lipsească nimic din ceea ce ar fi putut să-şi dorească. Dubaiul îţi oferă toate bunătăţile din lume, oricum. A avut nişte pofte simpatice, de exemplu a mâncat mult pepene roşu. Era foarte bun şi, din câte ştim, e şi foarte sănătos", a mai spus vedeta Pro TV.

Şi dacă Andra a fost mai atentă cu expunerea la soare sau distracţiile zgomotoase, Cătălin Măruţă nu a ratat nimic. "Eu, unul, nu am evitat mai nimic, recunosc. Evident, Andra a fost mai atentă, n-a stat la soare la ore cu radiaţii maxime. A preferat să stea sub o umbrelă. Dar eu m-am aventurat sub soare şi în apă, cam la orice oră. S-a găsit şi timp pentru relaxare, în măsura în care asta înseamnă plimbări lungi, seri savuroase în restaurant şi ceva shopping", a mai spus gazda de la "Happy Hour".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Măruţă a răsfăţat-o pe Andra cu pepene roşu în Dubai.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Cătălin Măruţă a răsfăţat-o pe Andra cu pepene roşu în Dubai3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei