Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 ian 2011 - Anul XVI, nr. 11 (4609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kirk Douglas a plâns de bucurie când a aflat că fiul său, Michael, a învins cancerul

Actorul Kirk Douglas a spus că s-a simţit extrem de uşurat şi a plâns de bucurie după ce a aflat că fiul său, Michael, diagnosticat cu cancer la gât, a învins boala, potrivit contactmusic.com.

Starul din "Spartacus", în vârstă de 94 de ani, a declarat pentru revista People că a izbucnit în lacrimi de bucurie după ce a auzit că Michael a scăpat de cancer, la patru luni după ce fusese diagnosticat cu această boală, într-un stadiu înaintat.

"Imediat m-am simţit cu mulţi ani mai tânăr. Nu mai mult de 85. Cred că Dumnezeu a răspuns rugăciunilor. Câteodată, răspunsul lui este «nu», dar nu şi de această dată", a spus el.

Mai mult, Kirk Douglas se roagă ca fiul său să treacă cu bine şi peste radioterapie şi chimioterapie.

"Admir modul în care Michael a trecut peste această criză personală. A fost deschis şi onest cu familia lui, media şi cu publicul. A încercat să trăiască normal în ciuda presiunii zilnice şi a tratamentelor", a adăugat el.

Marţi, actorul american Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, a anunţat într-un interviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în august 2010.

Starul american a precizat însă că trebuie să facă teste în fiecare lună, pentru a se asigura că vindecarea este completă.

"Tatăl meu (actorul Kirk Douglas) are 94 de ani. Mă simt încrezător în ceea ce priveşte genele mele", a declarat Michael Douglas. "Însă am intrat în mod clar în a treia etapă a vieţii mele. Sunt mai conştient acum de timpul care mi-a mai rămas de trăit şi de felul în care vreau să mi-l petrec", a adăugat actorul american.

Unul dintre actorii de prim rang de la Hollywood şi fiu al unui alt actor de legendă, Kirk Douglas, Michael Douglas a jucat în 40 de lungmetraje, din toate genurile, remarcându-se în "Atracţie fatală" (1987), "Instinct primar" (1992), "Cădere liberă" (1993), "Hărţuire sexuală" (1994), "Jocul" (1997), "Trafic" (2000). Cel mai recent film în care apare actorul este "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", de Oliver Stone, lansat în toamna anului trecut, în care Douglas şi-a reluat rolul magnatului Gordon Gekko din pelicula "Wall Street" (1987), semnată de acelaşi regizor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kirk Douglas a plâns de bucurie când a aflat că fiul său, Michael, a învins cancerul.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Kirk Douglas a plâns de bucurie când a aflat că fiul său, Michael, a învins cancerul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei