Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2011 - Anul XVI, nr. 7 (4605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas a făcut surfing în Hawaii

Actorul american Michael Douglas, arătând surprinzător de bine după încheierea tratamentului împotriva cancerului la gât cu care a fost diagnosticat în vara anului trecut, a fost fotografiat de paparazzi americani în timp ce făcea surfing în Hawaii, informează dailymail.co.uk.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, starea de sănătate a actorului american pare să prezinte semne evidente de ameliorare. Aflat în vacanţă în Hawaii, Michael Douglas pare în mare formă şi are o mină mult mai sănătoasă, în comparaţie cu alura îmbătrânită şi slăbită pe care actorul american o prezenta în toamna anului 2010, după încheierea tratamentului împotriva cancerului.

Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, va afla în săptămânile următoare dacă tratamentul pe care l-a urmat a fost eficient.

Actorul american a petrecut recent câteva zile de vacanţă în Hawaii, alături de soţia sa Catherine Zeta-Jones şi cei doi copii ai cuplului - Dylan Michael, în vârstă de 10 ani, şi Carys Zeta, în vârstă de şapte ani. Fotografiat în timp ce se amuza făcând surfing în Hawaii, Michael Douglas pare să fie într-o formă fizică foarte bună.

Actorul american a făcut în toamna anului 2010 câteva şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, după ce medicii i-au descoperit o tumoare malignă în zona gâtului.

Soţia sa, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 41 de ani, a decis să facă o pauză în carieră, pentru a-şi ajuta soţul în lupta acestuia împotriva cancerului, şi a refuzat câteva roluri majore. În schimb, Michael Douglas, a anunţat că doreşte să revină pe platourile de filmare în această vară, urmând să interpreteze rolul principal într-un film despre viaţa şi cariera extravagantului pianist american Liberace.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Unul dintre actorii de prim rang de la Hollywood şi fiu al unui alt actor de legendă, Kirk Douglas, Michael Douglas a jucat în 40 de lungmetraje, din toate genurile, remarcându-se în "Atracţie fatală" (1987), "Instinct primar" (1992), "Cădere liberă" (1993), "Hărţuire sexuală" (1994), "Jocul" (1997), "Trafic" (2000).

Cel mai recent film în care apare actorul este "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", de Oliver Stone, lansat în această toamnă, în care Douglas a interpretat din nou rolul magnatului Gordon Gekko din pelicula "Wall Street" (1987), semnată de acelaşi regizor.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii. Actorul mai are un fiu, Cameron, din prima lui căsnicie cu Diandra Douglas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas a făcut surfing în Hawaii.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas a făcut surfing în Hawaii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei