Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 ian 2011 - Anul XVI, nr. 5 (4603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sean Penn a pierdut peste 60 de milioane de dolari în urma divorţului de soţia sa

Sean Penn a declarat într-un interviu recent că a pierdut jumătate din averea sa totală, care se ridică la circa 80 de milioane de lire sterline (123,7 milioane de dolari), după divorţul de soţia sa, actriţa americană Robin Wright Penn, informează thesun.co.uk.

Sean Penn, al cărui mariaj de 14 ani cu Robin Wright Penn s-a încheiat în iulie 2010, a făcut această mărturisire într-un interviu despre acţiunile umanitare pe care le întreprinde în Haiti.

Starul american a declarat că doreşte să rămână cât mai mult timp pe această insulă din Marea Caraibelor devastată de seismul din ianuarie 2010, însă a mărturisit că se confruntă cu anumite probleme financiare: "Mă confrunt cu câteva probleme de natură practică. În acel divorţ, am pierdut jumătate din tot ceea ce aveam. Nu mă aflu într-o situaţie care mi-ar permite să nu mai fiu nevoit să lucrez vreodată".

Divorţul actorilor americani Sean Penn şi Robin Wright Penn a fost finalizat, în iulie 2010, după ce cuplul ceruse justiţiei de trei ori, în anii trecuţi, să oprească procedura de separare.

Cei doi actori au pus astfel capăt unei căsnicii care a durat 14 ani, urmând să împartă custodia fiului lor minor, Hopper Jack, în vârstă de 16 ani, în conformitate cu termenii acordului lor de separare.

Sean Penn, în vârstă de 50 de ani, şi Robin Wright Penn, în vârstă de 44 de ani, mai au o fiică, Dylan Frances, în vârstă de 19 ani. Detaliile financiare ale acordului de separare nu au fost dezvăluite.

În ciuda problemelor financiare şi a celor din viaţa sentimentală, Sean Penn va fi însă recompensat, în această lună, de Sindicatul producătorilor americani (Producers Guild of America / PGA) cu distincţia Stanley Kramer Award, informează variety.com.

Este pentru prima oară în istorie când PGA acordă acest premiu unui actor.

Sean Penn va primi acest trofeu cu ocazia celei de-a 22-a gale anuale Producers Guild Awards, ce va avea loc pe 22 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

PGA a înfiinţat Stanley Kramer Award în anul 2002 pentru a recompensa acele realizări sau contribuţii care "aduc la lumină chestiuni sociale provocante într-o manieră accesibilă şi înălţătoare". Printre precedenţii laureaţi ai acestui premiu se numără filmele "The Great Debaters", "An Inconvenient Truth", "Hotel Rwanda", "Innocent Voices", "In America", "Antwone Fisher", "Precious" şi "I Am Sam" - în care personajul principal a fost interpretat chiar de Sean Penn.

Sean Penn a fost implicat în numeroase acţiuni umanitare, sprijinind eforturile de reconstrucţie a oraşului New Orleans, devastat de uraganul Katrina şi, recent, taberele de refugiaţi din Haiti, după devastatorul seism din ianuarie 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sean Penn a pierdut peste 60 de milioane de dolari în urma divorţului de soţia sa.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sean Penn a pierdut peste 60 de milioane de dolari în urma divorţului de soţia sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei