Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2011 - Anul XVI, nr. 4 (4602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu era geloasă pe sora ei, Iuliana, în copilărie

Nicoleta şi Iuliana Luciu vor face dezvăluiri despre copilăria lor, despre relaţia dintre ele şi despre planurile pe care şi le-au făcut la început de an, sâmbătă, în emisiunea "Poveştiri adevărate", difuzată de la ora 17.30 pe Acasă, informează postul TV.

Nicoleta Luciu, interptreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare", care revine Acasă cu un nou sezon din 24 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.30, îi va mărturisi Ioanei Maria Moldovan că în copilărie a fost geloasă pe sora ei mai mică pentru că era mai frumoasă decât ea. "Eram geloasă pentru că Iuliana era prea frumoasă, avea genele foarte lungi, că toată lumea o iubea pe ea pentru că era mezina. A fost diferenţă mare între noi ca ani şi abia aşteptam să crescă, să devină adolescentă. În acelaşi timp eram foarte mândră de ea şi că se descurca în orice situaţie. Ne înţelegem bine, ne iubim, ne ajutăm, ne sfătuim, avem o relaţie foarte bună", spune Nicoleta.

La rândul său, Iuliana Luciu, interpreta Lămâiei în serialul "Moştenirea", care revine la Pro TV din 17 ianuarie, de luni până joi de la ora 22.15, recunoaşte că era cea mai răsfăţată în copilărie. "Când eram mică, eu eram cea mai răsfăţată fiind mezina şi îmi plăcea ca toată lumea să îmi spună că sunt Prâzlea cel voinic. Nicoletei îi plăcea mereu să mă pună să dorm şi uram lucrul ăsta, cred că pentru orice copil somnul de după-amiază era un chin, toată copilăria m-a chinuit cu asta şi cu zarzavatul din ciorbă. Şi acum urăsc ciorbele din această cauză. Când am mai crescut şi am început să ieşim împreună mă bucuram din ce în ce mai mult că aveam o soră mai mare şi mi-am dat seama că e un avantaj să ai o soră mai mare de la care am învăţat multe", mărturiseşte Iuliana.

Tot sâmbătă la "Poveştiri adevărate", de la 17.30, Acasă, cele două surori Luciu vor da detalii şi despre vacanţa care tocmai s-a încheiat, când Iuliana a gătit 180 de sarmale. "De Crăciun am petrecut cu iubitul meu, Răzvan, şi cu părinţii lui, acasă, în familie, unde a venit şi Moşul, am desfăcut cadouri, pentru că toţi am fost cuminţi. Iar de Revelion m-am distrat de minune la Harghita Băi unde am fost cu familia şi mulţi prieteni, ne-am plimbat cu snowmobilele, o experienţă care m-a cucerit din prima", adaugă Iuliana Luciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu era geloasă pe sora ei, Iuliana, în copilărie.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Luciu era geloasă pe sora ei, Iuliana, în copilărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei