Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Clooney, în rolul unui criminal în serie

Actorul american George Clooney va juca rolul principal în filmul "The Monster of Florence", o adaptare cinematografică a romanului omonim despre un criminal în serie care a terorizat oraşul italian Florenţa, informează Reuters.

Filmul va fi produs de studiourile Fox 2000, pe baza unui scenariu scris de Christopher McQuarrie, adaptat după romanul original scris de Douglas Preston şi Mario Spezi.

La un moment dat, Tom Cruise a achiziţionat drepturile de ecranizare a romanului, proiectul urmând a fi produs de United Artists, compania de producţie cinematografică pe care actorul o conducea la acea vreme. Tom Cruise a cumpărat şi drepturile de distribuţie a filmului în afara Statelor Unite ale Americii.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament şi, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare.

În 2006, George Clooney a primit trei nominalizări la premiile Oscar - pentru cea mai bună regie, cel mai bun scenariu original (împreună cu Grant Heslov), pentru "Noapte bună şi noroc/ Good Night and Good Luck", şi pentru cel mai bun rol secundar, în "Syriana", pentru care a şi primit un trofeu din partea Academiei de film americane. Aceasta a fost pentru prima dată în istoria Oscarurilor când cineva a fost nominalizat în acelaşi an pentru interpretare şi regie, pentru două filme diferite. Pentru rolul din "Syriana", George Clooney a câştigat şi Globul de Aur. De atunci, el a mai fost nominalizat de două ori la Oscar, la categoria "cel mai bun rol principal", pentru "Michael Clayton" şi "Sus, în aer/ Up in the Air", ambele interpretări aducându-i Globul de Aur, premiile BAFTA, Critics Choice Award şi premiul Sindicatului actorilor americani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Clooney, în rolul unui criminal în serie.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Clooney, în rolul unui criminal în serie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei