Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carey Mulligan urăşte dietele stricte

Actriţa britanică Carey Mulligan, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul său din filmul "O lecţie de viaţă", urăşte dietele foarte stricte, deoarece nu îi permit să îşi trăiască viaţa aşa cum îşi doreşte, informează contactmusic.com.

Actriţa a recunoscut că în urmă cu patru ani a urmat o dietă foarte strictă deoarece trecea printr-o fază a vieţii sale în care nu se simţea bine cu ea însăşi. În prezent însă actriţa a mărturisit că nu ar mai vrea să fie foarte slabă.

"La începutul filmărilor pentru «O lecţie de viaţă» eram foarte slabă. Îmi amintesc o scenă în care dansam şi mi se vedea şira spinării. Nu aş vrea niciodată să fiu atât de slabă şi alţi oameni să considere că e o idee bună să fii atât de slab şi să îşi facă viaţa un calvar ca să ajungă aşa", a declarat actriţa.

Mulligan a mărturisit că, în prezent, mănâncă tot ce îşi doreşte, dar moderat.

"Nu am de gând să îmi impun restricţii şi să îmi fac viaţa mizerabilă. Indiferent cât de slabă sau grasă am fost, asta nu mi-a afectat niciodată munca sau relaţiile.

Carey Mulligan a fost desemnată cea mai elegantă femeie în 2010, într-un clasament realizat de editorii revistei Harper's Bazaar.

Actriţa britanică Carey Mulligan, în vârstă de 25 de ani, este admirată pentru eleganţa pe care o afişează la evenimentele unde este invitată, după ce a devenit celebră graţie rolului din filmul "O lecţie de viaţă", pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carey Mulligan urăşte dietele stricte.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carey Mulligan urăşte dietele stricte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei