Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 dec 2010 - Anul XV, nr. 304 (4595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căsătoriile şi copiii au marcat viaţa mondenă românească în 2010

Divorţuri intens mediatizate, bebeluşi de nota 10, căsătorii de poveste, noutăţi în vieţile celor bogaţi şi celebri au marcat viaţa mondenă românească în 2010, care a ţinut primele pagini ale revistelor de gen şi ale tabloidelor.

Anul acesta au avut loc numeroase căsătorii în rândul vedetelor din România. Astfel, cântăreaţa Nadine s-a căsătorit cu avocatul Dragoş Apostolescu, după o relaţie de cinci ani, ea pregătindu-se în prezent să devină mămică.

În luna februarie, vedeta Pro TV Monica Dascălu şi avocatul Mihai Băjenaru s-au căsătorit la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Pe de altă parte, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au căsătorit la Balcic, în Bulgaria, în luna iulie, în timp ce Gabriela Vrânceanu-Firea şi primarul Florentin Pandele s-au căsătorit în septembrie.

Tot în iulie, Cristian Tabără s-a căsătorit cu Loredana Lascu. Cununia religioasă s-a desfăşurat la Praid, în judeţul Harghita, iar petrecerea de nuntă, la un restaurant din Odorheiul Secuiesc.

Potrivit showbiz.ro, un cuplu cu năbădăi a fost cel format din Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu, care s-au plăcut, s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit. Au făcut o nuntă ca în poveşti, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2009, cu mulţi invitaţi şi multă fericire. Când totul părea că merge pe drumul cel bun, s-a anunţat şi divorţul, cam la un an de la cununia religioasă. Au urmat împăcări şi despărţiri, injurii, declaraţii de dragoste, escapade amoroase, pictoriale în reviste pentru bărbaţi şi femei frumoase.

Tot în 2010 s-a căsătorit şi Lucian Viziru, cu Ema Daniela. Lucian Viziru a revăzut-o după 17 ani pe fosta sa colegă de bancă, Ema Daniela, şi a realizat că este jumătatea lui. Au urmat cununia civilă şi ceremonia religioasă, pe 17 iulie, la Biserica Sf. Spiridon din Capitală. Lucian şi Ema vor deveni părinţi în luna februarie 2011.

Răzvan Fodor şi Irina au devenit soţ şi soţie pe data de 4 septembrie, în cadrul unei ceremonii la o biserică din Corbeanca. Răzvan şi Irina Fodor aşteaptă şi ei un copil.

 

Nunta anului

Potrivit showbiz.ro, nunta anului este cea dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, fiind unul dintre cele mai aşteptate evenimente de gen ale anului. Nunta a fost ca în poveşti, cu prinţi şi prinţese, la Palatul Ştirbei, pe 12 septembrie, în prezenţa a 250 de invitaţi. Alina a schimbat la nunta ei trei rochii de mireasă, realizate de soţul ei, pantofii fiind creaţia lui Mihai Albu.

 

Copii de vedete

De asemenea, anul acesta, multe vedete au adus pe lume copii.

Astfel, Prinţesa Lia, soţia Prinţului Paul al României, în vârstă de 58 de ani, a născut, pe 11 ianuarie, un băieţel, prin operaţie cezariană, care a primit numele de Carol Ferdinand al României. Copilul a primit nota 10 la naştere, având greutatea de 2,200 de grame. Fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia a fost botezat în religia ortodoxă de Maria şi Traian Băsescu.

Vedeta Prima TV Magda Vasiliu a devenit mămica unui băieţel care a primit numele de Vlad Andrei. Micuţul a primit nota 10 la naştere şi a cântărit 3,800 kg.

Raluca Sandu a născut, pe 9 aprilie, o fetiţă care a primit la naştere nota zece. Ulterior, pe 16 aprilie, cântăreaţa Cristina Rus a devenit mămică. Micuţul Dragoş a avut la naştere 55 de centimetri şi 3,760 kilograme.

Totodată, soţia lui CRBL, Elena, a născut, pe 20 august, o fetiţă care poartă numele Ecaterina Alesia.

Cântăreaţa Monica Anghel a născut, pe 10 septembrie, un băieţel, care a primit numele de Aviv Alexandru. Naşul copilului este fratele cântăreţei, Alexandru. Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are o relaţie de peste un an cu actualul ei soţ, Gughi, cu care s-a căsătorit tot în septembrie.

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano şi căpitan al naţionalei României Cristian Chivu a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, Adelina, a născut, pe 4 noiembrie, la Milano, o fetiţă, care a primit numele de Anastasia. Natalia Chivu, primul copil al cuplului, s-a născut tot într-o zi de joi, pe 12 februarie 2009. Cristian Chivu şi Adelina s-au logodit pe 24 noiembrie 2007, la Milano, iar în vara anului 2008, în 6 iulie, s-au căsătorit. Evenimentul, la care au fost prezenţi aproximativ 500 de invitaţi, a avut loc la Palatul Ştirbey.

Actriţa Monica Davidescu a născut, pe 7 noiembrie, o fetiţă care a primit numele de Dora Maria Davidescu Temişan. Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, ambii în vârstă de 38 de ani, sunt împreună de 15 ani şi şi-au oficializat relaţia în 2006.

Pe 18 noiembrie, Oana, dansatoarea de la "Cronica Cârcotaşilor", a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă şi frumoasă de 3,25 kilograme.

De asemenea, pe 6 decembrie, actorul Cosmin Seleşi a primit cel mai frumos cadou de Moş Nicolae: fiul său Tudor, primul copil al familiei Seleşi.

Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Silviu Prigoană, a născut, pe 10 decembrie, un băieţel de 3,2 kilograme, acesta primind numele de Eduard. Cuplul mai are un copil împreună, Maximus. De asemenea, Prigoană mai are doi băieţi, Silvius şi Honorius.

Totodată, vedeta TVR Iuliana Tudor a născut, pe 16 decembrie, la o clinică din Bucureşti, un băieţel care a primit nota maximă de la medici.

În februarie, Mădălin Voicu a divorţat de soţia sa, Adriana, Judecătoria Sectorului 2 luând act de cererea celor doi de a se separa pe cale amiabilă. Mădalin Voicu are o relaţie de mai mult timp cu pictoriţa Carmen Olteanu, cu care are un copil. Ruperea căsătoriei dintre Mădălin şi Adriana Voicu, ce a durat mai bine de 20 de ani, ar fi survenit acestei naşteri. Mădălin Voicu, fiul celebrului violonist Ion Voicu, mai are trei moştenitori.

De asemenea, naistul Gheorghe Zamfir divorţează de soţia sa, Marie Noelle, după un mariaj de 16 de ani, la primul termen al procesului de la Judecătoria Sectorului 1, care a avut loc în octombrie, avocaţii acesteia spunând că o instanţă din Franţa a luat în discuţie cererea de divorţ şi a stabilit ca dosarul să fie judecat acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căsătoriile şi copiii au marcat viaţa mondenă românească în 2010.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căsătoriile şi copiii au marcat viaţa mondenă românească în 20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei