Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 dec 2010 - Anul XV, nr. 302 (4593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Esca, împreună cu soţul şi copiii, respectă tradiţiile româneşti

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, împreună cu soţul şi copiii, respectă tradiţiile româneşti, după cum a declarat vedeta de televiziune, la Pro TV International.

De Crăciun, vedeta Pro TV International Monica Dascălu le oferă românilor din afară ţării o ediţie specială, de la ora 16.30, cu o familie care îi va încânta pe telespectatori prin prezenţă şi prin dialog.

Monica i-a primit într-un decor festiv de Crăciun, la emisiunea "Weekend cu Monica Dascălu", pe Andreea Esca împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii, Aris şi Alexia. Pe lângă planurile de sărbători, Andreea şi Alexandre au vorbit cu drag despre tradiţiile româneşti pe care le respectă şi mai ales despre costumele populare, nelipsite din garderoba niciunui membru al familiei.

Mai mult, Andreea Esca a vorbit despre faptul că ea a moştenit şi a crescut cu această pasiune şi respect pentru tradiţii în familie, tatăl ei fiind un exemplu în acest sens. El chiar a cumpărat o casă veche românească din zona Făgăraşului şi a donat-o Muzeului Satului din Sibiu, unde lipsea un astfel de exemplar. Şi pentru că familia este foarte importantă pentru prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, Andreea Esca a povestit ca ea şi soţul său au petrecut întotdeauna vacanţele, fie cele de vară sau de sărbători, împreună cu copiii. Vedeta Pro TV a spus că rar a plecat doar cu soţul ei câteva zile şi că, în general, nu contează locul în care merg, ci contează mai mult persoanele alături de care petreci.

Aris şi Alexia şi-au completat părinţii în discuţia purtată cu gazda emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu", la Pro TV International, şi au profitat de ocazie pentru a vorbi despre Moş Crăciun şi a-i aminti acestuia ce îşi doresc. Dacă Aris nu şi-a dorit decât două lucruri - câteva figurine şi o rampă specială pentru concursuri cu ele, Alexia şi-a exprimat mai multe dorinţe legate de un telefon mobil, o geantă pentru căţelul ei şi câteva brăţări colorate de cauciuc.

Tot din emisiunea "Weekend cu Monica Dascălu", difuzată pe 25 decembrie, telespectatorii români vor avea ocazia să afle mai multe despre planurile copiilor vedetei Pro TV. Aris a spus că nu este decis deocamdată ce carieră să urmeze, în timp ce Alexia îşi doreşte să devină doctor legist, dar în acelaşi timp este foarte pasionată de dans. Nu numai că urmează cursurile unei şcoli de profil, dar participă şi la competiţii, muncind mult pentru primul loc. Tot ea a încheiat emisiunea, cântând un colind în limba franceză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Esca, împreună cu soţul şi copiii, respectă tradiţiile româneşti.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Andreea Esca, împreună cu soţul şi copiii, respectă tradiţiile româneşti3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oauuu trimis de
(23 dec 2010, 18:20:08
stire de interes national, trebuie trecuta in manualele de istorie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei