Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, plătită cu un milion de lire sterline pentru un concert de două ore la Moscova

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri din Rusia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, informează dailymail.co.uk.

Acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani a reuşit să îl ducă cu bine până la capăt. Performanţa ei de pe scenă a fost considerată "fantastică", potrivit unor surse moscovite.

Printre invitaţii de onoare prezenţi la eveniment s-au numărat miliardarul rus Mihail Prohorov, dar şi Serghei Kapkovym, preşedintele Federaţiei ruse de fotbal.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Amy Winehouse a călătorit de la Londra la Moscova, săptămâna trecută, la bordul unui avion privat. Deşi a avut la dispoziţie o cameră într-un hotel de lux din centrul Moscovei, cântăreaţa s-a întors la Londra în aceeaşi zi.

Amy Winehouse a devenit una dintre cele mai populare cântăreţe în rândul oligarhilor ruşi după ce presa britanică a dezvăluit faptul că bunica artistei a fost o emigrantă rusoaică.

Amy Winehouse nu a mai susţinut un concert integral din 2008, din cauza unei vieţi private turbulente, artista confruntându-se în ultimii doi ani cu dependenţa de alcool, dependenţa de droguri şi cu un divorţ.

Cântăreaţa a apărut în 2009 în emisiunea "Stricty Come Dancing" difuzată de postul BBC1, însă doar pentru a face backing vocals pentru fina ei, Dionne Bromfield, în vârstă de 13 ani.

În octombrie, cântăreaţa a interpretat patru piese în cadrul unui eveniment organizat pentru a celebra lansarea noii sale colecţii vestimentare, realizată în colaborare cu brandul Fred Perry.

Ultimul concert de amploare al cântăreţei britanice - care a fost un dezastru - datează din mai 2009, când artista, deşi a urcat pe scena festivalului de jazz din Insula St. Lucia din Caraibe, s-a oprit din cântat după doar câteva note, bolborosind cuvinte neinteligibile şi uitând versurile pieselor pe care trebuia să le interpreteze.

Show-ul de la Moscova a fost primul concert privat susţinut de Amy Winehouse după ce miliardarul rus Roman Abramovich a plătit-o cu 1,5 milioane de lire sterline (1,77 milioane de euro) pentru a cânta la inaugurarea galeriei de artă a iubitei sale, Daria Jukova, la Moscova, în 2008.

Concertul de la Moscova este primul dintr-o serie de show-uri din viitorul apropiat şi care se anunţă extrem de profitabile. În ianuarie, Amy Winehouse urmează să încaseze 300.000 de lire sterline (355.000 de euro) pentru o serie de şase concerte în Brazilia.

În prezent, cântăreaţa înregistrează următorul ei album, primul după celebrul "Back To Black" lansat în 2006. Titlul şi data lansării acestui material discografic nu au fost deocamdată anunţate.

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, se pare că şi-a făcut ordine în viaţa personală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, plătită cu un milion de lire sterline pentru un concert de două ore la Moscova.
 Vizualizări articol: 364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse, plătită cu un milion de lire sterline pentru un concert de două ore la Moscova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei