Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 dec 2010 - Anul XV, nr. 299 (4590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sienna Miller şi Jude Law s-au mutat împreună

Actorii britanici Sienna Miller şi Jude Law şi-au cumpărat o casă luxoasă în Londra, unde locuiesc împreună de mai mult de o lună, potrivit presei britanice citate de contactmusic.com.

Cele două vedete şi-au anulat logodna în 2006, după ce Law a avut o aventură cu bona copiilor săi, care a divulgat amănunte despre acest lucru tabloidelor britanice.

Totuşi, cei doi s-au împăcat anul trecut şi şi-au făcut publică relaţia în mai 2010. Potrivit presei britanice, cei doi actori au făcut un nou pas în relaţia lor şi au cumpărat o casă în Londra, care a costat circa 12 milioane de dolari, unde s-au mutat împreună, luna trecută.

Recent, Miller a dezminţit informaţiile potrivit cărora ea şi Law s-ar fi căsătorit în secret, în timpul vacanţei lor din Laos, din luna aprilie, aşa cum s-a vehiculat în presă.

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, precum şi cu noul film în care a jucat - "Sherlock Holmes", de Guy Ritchie -, dar a avut un şoc când a aflat că este din nou tată, după o aventură de o noapte avută cu Samantha Burke, un model şi actriţă aspirantă din Florida.

Jude Law, în vârstă de 37 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

Sienna Miller, în vârstă de 28 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sienna Miller şi Jude Law s-au mutat împreună.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sienna Miller şi Jude Law s-au mutat împreună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei