Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teo Trandafir: Mi-e dor de televiziunea de acum câţiva ani

Teo Trandafir a declarat, într-un interviu acordat showbiz.ro, că îi este dor de televiziunea de acum câţiva ani, mărturisind că nu se regăseşte în emisiunile TV din prezent.

"Trăiesc în România şi asta… e destul de complicat. Fac lucruri noi, încerc să redescopăr pasiuni uitate, locuri şi sentimente şi trăiri şi oameni pe care altminteri până acum nu le-am văzut, din lipsă de timp", şi-a descris Teo Trandafir viaţa de după cariera în televiziune.

"Până acum am înţeles noţiuni de bază, dar politica, după câte văd eu, stă în detalii. Trebuie să înveţi să vezi de ce se întâmplă lucrurile, cum de realităţi atât de evidente par a fi negate, dar, dacă te uiţi atent şi, mai ales, asculţi atent, îţi dai seama că e vorba de fenomene profunde, greu de descifrat", a spus ea despre viaţa politică, în care a ales, recent, să se implice.

Teo a spus că îi lipseşte televiziunea de acum câţiva ani, "în care găseai tot felul de lucruri şi de nebunii, în care se inventau evenimente în care îşi găseau loc elitele din România". "Era o onoare să vorbeşti cu Neagu Djuvara, de pildă. O bucurie. Acum e o treabă să prinzi de picior vreo domniţă deprimată, care să facă un pic de circ în direct", a spus ea.

Cu toate acestea, Teo Trandafir apreciază, în interviul din showbiz.ro, că "publicul e cel care decide". "Fiţele astea cu «ooo, ce mizerie e la televizor» sunt false, de vreme ce emisiunile tabloid au un public, îndrăznesc să spun…, fidel", a spus ea.

"Eu am realizat toată viaţa emisiuni de autor. Greu de crezut că mă poţi înlănţui într-un format, îmi iei tot ce ştiu să fac. Eu comunic bine cu oamenii, empatizez, sufăr, mă bucur, trăiesc în emisiuni, un format ar fi doar un mod de a îngrădi aceasta pricepere", a spus aceasta, mărturisind că ea crede că mai există, încă, divertismentul românesc.

"Zic că divertisment e ceva ce te divertează de la activitatea ta normală. (...) Acum, de când cu mutarea lui Mădălin Ionescu, bănuiala mea e ca e şi mai greu cu audienţele, că se cam împart. Oala cu lapte e tot aia, dar consumatorii (adică televiziunile care vor telespectatori acolo) se cam înmulţesc! Action, baby!", a spus ea.

Teo Trandafir a spus că îşi doreşte de Crăciun ca fiica sa, Maia, să fie fericită. Dacă ar găsi lampa fermecată şi ar trebui să îşi pună trei dorinţe, Teo ar alege: "Să nu fie Maia într-o situaţie critică (fizică sau altminteri) niciodată, 2. Să fie românii liniştiţi şi cu buzunarele decent dichisite şi 3.Să-mi dea Dumnezeu ce crede el că e bun pentru mine, nu ce cred eu că-mi trebuie".

Aceasta a spus că îşi începe dimineaţa cu emisiunea lui Răzvan şi Dani, care îi amintesc de ea şi Mircea Badea.

Teo Trandafir a spus că, în viaţă, crede atât în destin, cât şi în pregătirea necesară. "Eu zic că e important ca la sfârşitul vieţii să-ţi poţi spune că măcar ai încercat şi că ai făcut tot ce se putea omeneşte face pentru a lăsa ceva în urmă: un copil, o operă, ceva, orice", a spus ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teo Trandafir: Mi-e dor de televiziunea de acum câţiva ani.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Teo Trandafir: Mi-e dor de televiziunea de acum câţiva ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei