Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 dec 2010 - Anul XV, nr. 293 (4584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno

Actriţa americană Halle Berry a devenit "noua regină a orgasmului de la Hollywood", după ce şi-a surprins fanii din lumea întreagă mimând un orgasm în timpul emisiunii "The Jay Leno Show", difuzată joi seara, informează thesun.co.uk.

Actriţa americană a mimat un orgasm după ce a discutat cu Jay Leno despre o serie de preparate culinare specifice oraşului Chicago. Preparatul care i-a declanşat această reacţie inedită este "Garrett’s Popcorn" - o cutie de popcorn cu brânză şi caramel.

Actriţa americană, care în tinereţe a locuit timp de patru ani la Chicago, a declarat: "Obişnuiam să trăiesc în acel oraş pentru gustul mâncării din Chicago". "Te voi lăsa şi pe tine să încerci. Am aici o cutie de Garret’s Popcorn. E cea mai bună combinaţie din lume de popcorn cu brânză şi caramel", i-a spus Halle Berry lui Jay Leno.

Actriţa americană, în vârstă de 44 de ani, i-a oferit gazdei emisiunii o cutie imensă de popcorn. Ea a declarat cu această ocazie că este capabilă să "devoreze" de una singură o astfel de cutie cu popcorn pe durata vizionării unui singur film.

"Pot să dau gata o cutie ca aceasta pe durata unui singur film. Trebuie să le iei împreună - o bucată cu caramel şi o bucată cu brânză. E un amestec care te duce la orgasm", a adăugat Halle Berry, care în secundele următoare a început să mimeze un orgasm pe celebra canapea din emisiunea lui Jay Leno.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei