Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprah Winfrey: Nu sunt lesbiană

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a negat, cu ochii în lacrimi, în timpul unui interviu, că este lesbiană, spunând că zvonurile care apar constant despre relaţiile sale apropiate cu prietenele ei sunt enervante, din cauză că înseamnă că cineva crede că ea minte, potrivit Reuters.

Influenta realizatoare de televiziune s-a referit astfel la relaţia sa de 20 de ani cu Gayle King, dar şi la iubitul ei, Stedman Graham, într-un interviu emoţionant acordat jurnalistei Barbara Walters, care va fi difuzat joi la postul TV ABC.

"Ea (Gayle King, n.r.) este mama pe care nu am avut-o niciodată. Este sora pe care şi-o doreşte oricine. Este prietena pe care o merită toată lumea. Nu cunosc o persoană mai bună ca ea. Plâng pentru că mă gândesc că nu i-am spus niciodată asta. Un şerveţel, vă rog", a declarat Winfrey.

King şi Winfrey, care are 56 de ani, s-au cunoscut când lucrau la un post TV local din Baltimore, în anii '80, şi de atunci au fost inserabile atât pe plan profesional, cât şi personal, stârnind speculaţii potrivit cărora ar avea o relaţie homosexuală.

"Nu sunt lesbiană. Nu sunt nici măcar vreun fel de lesbiană. Şi motivul pentru care mă enervează subiectul este că probabil cineva crede că mint. Asta în primul rând. În al doilea rând… cine ar vrea să se ascundă? Nu aşa îmi trăiesc eu viaţa", a mai spus Winfrey.

Oprah, ale cărei show-uri sunt urmărite de milioane de oameni în Statele Unite ale Americii şi în alte 145 de ţări, a declarat că omul de afaceri Stedman Graham este încă iubitul şi partenerul ei de peste 20 de ani, în ciuda faptului că au fost văzuţi rar împreună în public. "Am făcut eforturi mari în 2003, 2004 să nu apar în public cu Stedman", a mai spus ea. Ea a dezminţit speculaţiile potrivit cărora s-ar fi despărţit de Stedman şi a declarat că acesta este dragostea, iubitul, bărbatul, partenerul şi perechea vieţii ei.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în mai 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, care va avea o lansare oficială pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications. "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprah Winfrey: Nu sunt lesbiană.
 Vizualizări articol: 453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprah Winfrey: Nu sunt lesbiană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei