Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2010 - Anul XV, nr. 289 (4580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicole Kidman şi-ar dori să aibă un şarpe ca animal de companie

Actriţa australiană Nicole Kidman a declarat într-un interviu recent că adoră animalele exotice şi că şi-ar dori un şarpe ca animal de companie, informează contactmusic.com.

Nicole Kidman, care creşte mai multe alpacale la ferma ei din Nashville, din statul american Tennessee - unde locuieşte alături de soţul ei, cântăreţul de muzică country Keith Urban şi de fiica lor Sunday Rose -, a declarat că îşi doreşte foarte mult să îşi mărească "colecţia" de animale de companie exotice.

"Vreau să am mai multe animale de companie ciudate. Mi-ar plăcea să am un şarpe, pentru că îi iubesc. Deşi, s-ar putea să nu fie o idee prea bună, atunci când ai un copil", a declarat actriţa australiană.

În interviul acordat prezentatorului american de televiziune Conan O'Brien, Nicole Kidman a adăugat că este fascinată de animalele neobişnuite şi că adoră exemplarele de alpaca pe care le creşte la ferma ei, deoarece aceste animale sunt "foarte drăguţe".

"Avem câteva alpacale la ferma noastră şi sunt atât de drăguţe. Au nişte gene frumoase şi foarte lungi. Găsesc că sunt foarte simpatice. Întotdeauna mi-am dorit să cresc mai multe feluri de animale ciudate, dar acestea sunt cele mai ciudate pe care le avem până acum", a spus actriţa.

Deşi ezită să crească şerpi la ferma ei din Nashville, temându-se pentru siguranţa fiicei sale, actriţa australiană a declarat că micuţa Sunday Rose este deja foarte curajoasă şi se plimbă adeseori în compania exemplarelor de alpaca.

"Sunt foarte blânde şi poţi să le plimbi în lesă. Le avem pentru că sunt foarte drăguţe şi pentru că avem o fiică în vârstă de doi ani care le adoră", a explicat Nicole Kidman.

Alpacaua este un animal erbivor originar din Anzii Cordilieri, înrudit cu cămila, care face parte din familia camelidelor.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock. În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002). Ea va putea fi văzută din nou pe marile ecrane în februarie 2011, odată cu lansarea comediei romantice "Just Go With It", produsă de studiourile Sony.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicole Kidman şi-ar dori să aibă un şarpe ca animal de companie.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicole Kidman şi-ar dori să aibă un şarpe ca animal de companie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei