Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2010 - Anul XV, nr. 285 (4576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Wesley Snipes, somat să se prezinte la închisoare până pe 9 decembrie

Autorităţile americane l-au somat pe actorul american Wesley Snipes să se prezinte la o închisoare din statul Pennsylvania nu mai târziu de 9 decembrie, pentru a începe să îşi ispăşească pedeapsa de trei ani de închisoare la care a fost condamnat pentru evaziune fiscală, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut, miercuri, de Curtea Districtuală din Ocala (Florida).

Autorităţile americane l-au somat pe actorul Wesley Snipes să se prezinte la Federal Correctional Institution McKean din oraşul Lewis Run (statul Pennsylvania), cel mai târziu până pe 9 decembrie, ora locală 12.00

Judecătorul districtual William Terrell Hodges a respins, totodată, apelul iniţiat la Curtea Supremă de actorul american, care solicitase să fie eliberat pe cauţiune.

Wesley Snipes a pierdut deja apelul prin care contestase o decizie din 2008 a tribunalului din Florida, care îl condamnase pe actor pentru "refuzul de a plăti impozitele datorate" statului american corespunzătoare veniturilor obţinute între 1999 şi 2001.

Avocaţii acuzării au afirmat în cadrul acelui proces că Wesley Snipes, rezident în Windermere (Florida), a câştigat peste 38 de milioane de dolari după 1999 şi că actorul nu a plătit impozitele aferente până în octombrie 2006.

Actorul a fost achitat însă de alte acuzaţii, mult mai grave, precum fraudă şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.

Actorul şi producătorul Wesley Snipes nu se află la prima confruntare cu justiţia. În septembrie 2007, el a fost condamnat la plata sumei de 1,7 milioane de dolari, datorată fostului său agent, care a invocat încălcarea termenilor unui contract.

În timpul anchetei coordonate de fiscul american, Wesley Snipes a fost arestat pe aeroportul din Johannesburg, fiind acuzat de serviciile vamale de tentativă frauduloasă de trecere a frontierei cu ajutorul unui paşaport sud-african care era falsificat. Actorul american a fost deportat la scurt timp în Statele Unite.

Deşi s-a făcut remarcat în special cu roluri în filme de acţiune, precum cele din trilogia "Blade", Wesley Snipes a avut succes şi comedii, precum "Albii nu pot sări/ White Men Can’t Jump" din 1992. Actorul american a interpretat rolul principal în drama "Febra iubirii/ Jungle Fever" regizată de Spike Lee şi a jucat rolul unui saxofonist de jazz în lungmetrajul "Totul pentru Blues/ Mo’ Better Blues", regizată de acelaşi Spike Lee în 1990.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wesley Snipes, somat să se prezinte la închisoare până pe 9 decembrie.
 Vizualizări articol: 322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wesley Snipes, somat să se prezinte la închisoare până pe 9 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei