Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2010 - Anul XV, nr. 285 (4576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp, înnebunit de limba franceză

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuţi francofili de la Hollywood, are probleme cu limba franceză, potrivit unui interviu acordat de actorul american înainte de lansarea filmului "The Tourist", în care apare alături de Angelina Jolie, informează Reuters.

Starul în vârstă de 47 de ani consideră Franţa ca fiind casa sa de suflet şi, chiar dacă a fost ajutat să înveţe limba franceză de iubita sa, actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis, subtilităţile acestei limbi i-au adus şi multe frustrări.

În timpul unui interviu acordat recent - cu o săptămână înainte de premiera comediei romantice de acţiune "The Tourist", în care apare alături de Angelina Jolie -, Depp a zâmbit când a fost întrebat cum s-a descurcat cu limba franceză.

"Bine? Nu ştiu. Este totuşi dificilă, conjugarea... regula cu masculinul şi femininul", a declarat actorul în limba franceză, cu un uşor accent american, după care a adăugat: "Mă înnebuneşte".

Johnny Depp a cunoscut-o pe Vanessa Paradis în 1998 şi cei doi au împreună mai multe locuinţe - una situată pe dealurile de la Hollywood, o fermă în sudul Franţei, dar şi case în Paris, Manhattan (New York) şi Bahamas.

Depp consideră că Franţa dă vieţii măsura simplităţii, care poate fi pierdută uşor odată cu statutul de star de la Hollywood.

"Franţa este totul", a spus el, pufăind dintr-o ţigară rulată. "Îmi oferă ideea unei vieţi semi-normale. Este ceva magnetic, nu ştiu ce e", a adăugat el.

Filmat în Paris şi Veneţia, "The Tourist" - ce va fi lansat pe 12 decembrie - îi aduce pe Depp şi Jolie împreună pe marile ecrane pentru prima dată. Jolie, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că, lucrând cu Depp, s-a simţit încurajată să se străduiască mai mult ca actriţă, dar să se şi distreze în timpul filmărilor. "Cred că, înainte să lucrez cu Johnny, aş fi abordat subiectul cu mai multă conştiinciozitate, dar, după ce l-am cunoscut şi l-am văzut lucrând, am înţeles că trebuie să te distrezi cât mai mult în timpul filmărilor", a spus Jolie.

Depp nu a ezitat când a fost întrebat ce roluri i se potrivesc Angelinei Jolie - Lady Macbeth, femeia fatală din opera lui Shakespeare, a fost una dintre sugestiile sale.

Iar sub influenţa Franţei, el a mers mai departe şi a spus că decadenţa şi erotismul poetului francez Charles Baudelaire pot fi atinse de arta lui Jolie. "Are un umor profund, o doză sănătoasă de furie... ar putea aduce la viaţă «Florile răului»", a mai spus Depp.

Johnny Depp, care a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990), "Arizona Dream" (1993) şi "Don Juan de Marco" (1995), a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Nominalizat de trei ori la Oscar, Depp a obţinut un Glob de Aur pentru rolul din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp, înnebunit de limba franceză.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp, înnebunit de limba franceză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei