Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2010 - Anul XV, nr. 281 (4572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oana Cuzino, pictorial senzual şi misterios în The One

Vedeta Pro TV Oana Cuzino apare într-un pictorial senzual şi misterios, intitulat "Nopţi albe", realizat într-un hotel din Bucureşti, în numărul din decembrie al revistei The One, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În numărul din decembrie al The One, Oana Cuzino s-a lăsat fotografiată în ţinutele simple şi puternice ale sezonului, iar fotografiile pot fi admirate şi în aplicaţia pentru iPad a revistei, o premieră în România.

În interviul ce însoţeşte pictorialul, Oana Cuzino dă un posibil răspuns la întrebările "din ce este făcută dragostea" şi dacă oamenii se mai pot îndrăgosti după 30 de ani. Vedeta are o explicaţie simplă şi ştiinţifică: "Există un substrat hormonal - ocitocina -, hormonul care ne orbeşte în dragoste. De obicei, după ce relaţia împlineşte un an, nivelul de ocitocină scade şi începi să deschizi ochii. Acest hormon este întreţinut de actul sexual. Prin sex se secretă mai multă ocitocină, de asta psihologii şi sexologii recomandă să faci sex".

Oana Cuzino explică în acelaşi interviu cum se simte la aproape 40 de ani şi mărturiseşte că aceasta este o vârstă bună pentru femei acum: "La 40 de ani te reaşezi psihologic în raport cu părinţii, cu proprii copii şi e o situaţie de echidistanţă care îţi oferă o anumită siguranţă. Poţi lua altfel deciziile potrivite, dacă eşti într-o situaţie de cumpănă".

În The One, vedeta Pro TV povesteşte de ce a făcut facultatea de medicină, cum a scris primul roman şi cum s-a simţit când s-a căsătorit pentru prima dată, la 24 de ani. Romanul are o latură autobiografică destul de consistentă, deoarece reprezenta preocupările Oanei din acea vreme. În ceea ce priveşte primul ei mariaj, vedeta afirmă că este adevărată teoria conform căreia căsătoriile de tinereţe nu rezistă, pentru că oamenii încă evoluează la acea vârstă, iar personalitatea se formează spre 30 de ani.

The One a vrut să afle pentru cititoarele sale şi cât de importantă este frumuseţea pentru o femeie. Iar Oana Cuzino are răspunsul şi recunoaşte că acest lucru face viaţa mai uşoară: "Oamenii te văd exact cum te vezi tu. Depinde cum te simţi tu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oana Cuzino, pictorial senzual şi misterios în The One.
 Vizualizări articol: 1520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oana Cuzino, pictorial senzual şi misterios în The One0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei