Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2010 - Anul XV, nr. 281 (4572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lily Allen vrea să se căsătorească de Anul Nou

Lily Allen vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Sam Cooper, de Anul Nou, după ce luna trecută a pierdut o sarcină, un eveniment nefericit care i-a apropiat pe cei doi şi mai mult, informează dailymail.co.uk.

Lily Allen, în vârstă de 25 de ani, l-a descris pe Sam Cooper ca fiind iubirea vieţii sale. Înainte de pierderea sarcinii, artista şi iubitul său discutaseră deja despre o posibilă nuntă, dar, după nefericitul eveniment, care i-a apropiat şi mai mult, au decis să se căsătorească.

"Lily şi Sam aveau nişte planuri de căsătorie după naşterea copilului, dar nu era nimic concret planificat. Acum au decis că vor să fie soţ şi soţie cât mai curând posibil. Trecând printr-o mare suferinţă, ei au realizat că se iubesc foarte mult şi că nu pot trăi unul fără celălalt", a declarat un apropiat al cuplului.

La sfârşitul lunii trecute, cântăreaţa britanică Lily Allen a suferit un avort spontan în luna a şasea de sarcină. În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit un alt avort spontan, ea fiind însărcinată pe atunci cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

Cântăreaţa Lily Allen şi iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, în vârstă de 32 de ani, au o relaţie din vara anului 2009.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lily Allen vrea să se căsătorească de Anul Nou.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lily Allen vrea să se căsătorească de Anul Nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Puteti fi dati in judecata trimis de
(30 nov 2010, 10:32:24
Ia sa vedeeeem, ce-au scris redactorii de la Monitorul, niste flamanzi de subiecte ieftine, si ce-a spus Lily Allen ca va face cu urechiusele lor. Sa ne uitam pe linkul de mai jos.
 ☭ ://itn.co.u
2.   Mda trimis de
(30 nov 2010, 10:34:31
itn.co.uk/9c1a1f3e7862fafa46e7
Nu se pot posta linkuri dar e ok, articolul este la vedere pe itn.co.uk

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei