Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2010 - Anul XV, nr. 281 (4572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen şi-a petrecut Ziua Recunoştinţei cu Denise Richards, una din fostele sale soţii

Actorul Charlie Sheen a petrecut "de minune" de Ziua Recunoştinţei alături de Denise Richards, fosta sa soţie, şi de cele două fiice ale lor, Sam şi Lola, informează contactmusic.com.

Controversatul star - care recent a fost internat după ce a fost descoperit de poliţiştii americani beat şi vorbind incoerent, într-o cameră complet devastată din Plaza Hotel din New York - şi-a petrecut Ziua Recunoştinţei cu Denise Richards, cu care a fost căsătorit între anii 2002 şi 2006, şi cu cei doi copii ai lor, Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani.

"Charlie şi-a petrecut după amiaza (joi, n.r.) mâncând curcan cu Denise şi cele două fiice ale lor", a declarat o sursă pentru site-ul PopEater. Potrivit aceleiaşi surse, a fost ideea actriţei de a petrece această sărbătoare împreună, ca o familie.

Luni, Sheen a dat în judecată o actriţă porno care a susţinut că a fost ameninţată şi agresată de actorul american, artistul spunând că aceasta a încercat să obţină un milion de dolari de la el. Acest proces a fost iniţiat la o zi după ce Capri Anderson a acordat un interviu în cadrul emisiunii de televiziune "Good Morning America", în timpul căruia a afirmat că îi va intenta un proces civil actorului Charlie Sheen, pe care îl acuză de tentativă de sechestrare.

În octombrie, după incidentul de la Plaza Hotel, Charlie Sheen a fost spitalizat şi apoi externat, agentul de presă al actorului declarând că acesta a avut o reacţie alergică la nişte medicamente. Actorul nu a fost însă arestat şi nu a fost depusă nicio plângere împotriva sa.

Denise Richards şi cele două fiice ale fostului cuplu erau cazate în acelaşi hotel unde a avut loc incidentul.

În procesul intentat lui Capri Anderson, al cărei nume real este Christina Walsh, Sheen spune că aceasta "a inventat o poveste senzaţională despre cum ar fi fost agresată, bătută şi reţinută împotriva voinţei sale şi s-a folosit de această poveste fictivă pentru a concepe un plan pentru a-l şantaja". Actorul afirmă că au petrecut o noapte împreună, de comun acord, însă "ea a decis că aceasta era şansa ei pentru a deveni bogată şi faimoasă".

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City". În mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru următoarele două sezoane ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cu producătorii de la postul de televiziune CBS.

Charlie Sheen a cerut, pe 1 noiembrie, divorţul de Brooke Mueller, punând capăt celei de-a treia căsnicii, marcată de o condamnare pentru agresiune comisă anul trecut asupra soţiei sale. Charlie Sheen, fiul actorului Martin Sheen, a mai fost căsătorit, timp de un an, cu Donna Peele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen şi-a petrecut Ziua Recunoştinţei cu Denise Richards, una din fostele sale soţii.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen şi-a petrecut Ziua Recunoştinţei cu Denise Richards, una din fostele sale soţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei