Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 nov 2010 - Anul XV, nr. 275 (4566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni-Sarkozy, super-eroină într-un volum de benzi desenate

Celebră în lumea întreagă pentru cariera de top model, succesul în muzică şi statutul de soţie a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy şi-a făcut debutul şi în domeniul literaturii pentru tineri, în calitate de eroină a unui volum american de benzi desenate, relatează AFP.

Astfel, Carla Bruni-Sarkozy devine cea mai recentă celebritate care şi-a făcut debutul în seria de benzi desenate "Female Force", lansată de editura americană Bluewater, care le propune cititorilor, pe parcursul a 32 de pagini intens colorate, o biografie neoficială a primei doamne a Franţei.

Carla Bruni-Sarkozy se alătură astfel primei doamne a Statelor Unite Michelle Obama, secretarului de stat american Hillary Clinton, prinţesei Diana şi autoarei britanice J.K. Rowling, creatoarea francizei "Harry Potter", în această serie de benzi desenate, care se adresează cu precădere publicului tânăr.

Cu umerii goi şi purtând o rochie de seară de culoare violet, Carla Bruni-Sarkozy este ilustrată pe coperta acestui volum, pozând în faţa drapelului Franţei.

Prima doamnă a Franţei are "o istorie foarte interesantă", consideră Darren Davis, directorul editurii Bluewater. "Are voinţă şi ambiţie. Lecturând acest volum, fetele din lumea întreagă vor putea vedea că pot face tot ce îşi propun şi pot să devină tot ceea ce îşi doresc", a adăugat aceeaşi sursă.

De la copilăria petrecută în Italia şi până la căsătoria ei cu preşedintele francez, celebrată în 2008, acest volum de benzi desenate trece în revistă aspectele marcante din viaţa Carlei Bruni-Sarkozy. Editorii americani nu s-au ferit să detalieze viaţa amoroasă a acesteia, evocând idilele ei cu actorul Vincent Perez, muzicianul Eric Clapton, fostul premier francez Laurent Fabius şi naşterea copilului rezultat în urma relaţiei cu filosoful Raphaël Enthoven.

"Este un volum imparţial, care vorbeşte despre multe lucruri", a mai spus Darren Davis.

Publicată la sfârşitul lunii octombrie, cartea este distribuită deja în zece ţări, inclusiv în Statele Unite şi în Marea Britanie, dar nu a fost găsită încă o editură care să o lanseze în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni-Sarkozy, super-eroină într-un volum de benzi desenate.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni-Sarkozy, super-eroină într-un volum de benzi desenate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei