Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2010 - Anul XV, nr. 274 (4565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt este figurant în filmul cu care Angelina Jolie debutează ca regizor

Brad Pitt face parte dintre figuranţii care joacă în filmul cu care iubita sa, actriţa Angelina Jolie, debutează ca regizor, potrivit contactmusic.com.

Filmările pentru lungmetrajul regizat de Angelina Jolie, o poveste de dragoste dintre un sârb şi o musulmană, au început în Ungaria, în octombrie.

O sursă apropiată echipei de producţie a declarat revistei Us Weekly: "Angie l-a angajat (pe Brad Pitt, n.r.)". Însă alte detalii legate de rolul lui Brad nu au fost dezvăluite.

Filmul regizat de Angelina Jolie, a cărui acţiune prezintă povestea de dragoste dintre un soldat sârb şi o femeie musulmană, la începutul războiului din Bosnia (1992-1995) şi felul în care conflictul le-a influenţat relaţia, a stârnit controverse în această ţară.

Astfel, femeile care au fost violate de soldaţi sârbi în timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995) i-au transmis Angelinei Jolie să nu le expună poveştile traumatizante, după ce în presa locală s-a vehiculat ştirea potrivit căreia filmul actriţei americane va prezenta povestea de dragoste dintre o musulmană care se îndrăgosteşte de violatorul ei, un sârb. Din acest motiv, celebra actriţă a întâmpinat dificultăţi în obţinerea autorizaţiei de filmare, aceasta fiindu-i mai întâi acordată, apoi anulată şi din nou acordată.

Angelina Jolie, care este ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (UNHCR), a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii, în luna august, de UNHCR.

Angelina Jolie este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt este figurant în filmul cu care Angelina Jolie debutează ca regizor.
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt este figurant în filmul cu care Angelina Jolie debutează ca regizor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei