Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2010 - Anul XV, nr. 269 (4560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spice Girls s-ar putea reuni pentru un concert în deschiderea Olimpiadei de la Londra din 2012

Mel C, fosta membră a formaţiei Spice Girls, speră că formaţia se va reuni pentru un concert special în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa, în vârstă de 36 de ani, ar dori ca formaţia sa, care le include pe Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B şi Emma Bunton, să se reunescă pentru un concert în deschiderea Olimpiadei, deşi crede ca show-ul lor trebuie adaptat pentru o audienţă globală.

"Dacă mi-ar cere, eu aş fi acolo. Poate noi fetele trebuie să ne întâlnim şi să discutăm despre asta. Dacă ar fi să ne reunim, ar trebui să rediscutăm show-ul", a spus Mel C.

Mel C nu se gândeşte numai la reuniunea Spice Girls, fiind nerăbdătoare să asiste şi la premierea musical-ului despre formaţie, care va avea loc tot în 2012.

"Povestea (din musical, n.r.) este o ficţiune, dar, deoarece Jennifer Saunders, scenarista, ne cunoaşte de ceva vreme şi ştie relaţiile dintre noi, aceste legături se vor reflecta şi în personajele din piesă", a mai spus Mel C.

"Touşi nu vor fi cinci fete numite Sporty, Posh, Baby, Ginger and Scary. Nu e povestea Spice Girls", a mai spus fosta membră a formaţiei.

Formaţia Spice Girls, fondată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spice Girls s-ar putea reuni pentru un concert în deschiderea Olimpiadei de la Londra din 2012.
 Vizualizări articol: 253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spice Girls s-ar putea reuni pentru un concert în deschiderea Olimpiadei de la Londra din 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei