Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 nov 2010 - Anul XV, nr. 262 (4553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boris Becker, obligat de justiţie să achite 1.450 de euro pastorului care l-a căsătorit în 2009

Justiţia elveţiană, chemată să medieze un diferend între Boris Becker şi pastorul care l-a căsătorit în iunie 2009 în staţiunea Saint-Moritz, a decis că fostul tenisman trebuie să-i plătească preotului suma de 1.988 de franci elveţieni (1.450 de euro), informează AFP.

Punând capăt unei proceduri complicate, Tribunal cantonal administrativ din Grisons (estul Elveţiei) l-a obligat pe fostul jucător să-i achite pastorului 1.988 de franci elveţieni (taxe incluse), reprezentând onorariul său din 12 iulie 2010, şi să plătească 2.257 de franci elveţieni cheltuieli de judecată.

Litigiul dintre cele două părţi datează din 2009, după o dispută între Boris Becker şi pastorul respectiv legată de valoarea onorariului cerut de acesta pentru oficierea căsătoriei dintre fostul tenisman şi modelul olandez Sharlely Kerssenberg.

Tribunalul explică că pastorul a cerut, în primă instanţă, suma de 9.600 de franci elveţieni pentru serviciile sale, bani pe care fostul star german a refuzat să îi plătească, pe motiv că preotul i-a dat asigurări că trebuie să achite între 1.750 şi 2.100 de franci elveţieni pentru oficierea căsătoriei.

Cei doi nu au ajuns la o înţelegere, astfel că litigiul a ajuns la Tribunal cantonal administrativ din Grisons, care a ţinut cont în luarea deciziei şi de faptul că Boris Becker "şi-a comercializat căsătoria în media".

Boris Becker şi Sharlely Kerssenberg s-au căsătorit în 2009 în faţa a 200 de invitaţi, ceremonia fiind transmisă de postul de televiziune RTL. Aceasta a fost a doua căsătorie a lui Becker, după cea cu Barbara Feltus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boris Becker, obligat de justiţie să achite 1.450 de euro pastorului care l-a căsătorit în 2009.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boris Becker, obligat de justiţie să achite 1.450 de euro pastorului care l-a căsătorit în 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei