Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2010 - Anul XV, nr. 260 (4551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Julianne Moore, despre declaraţia homofobă a lui Silvio Berlusconi: Regretabilă, arhaică şi idioată

Actriţa americană Julianne Moore, prezentă la Festivalul de Film de la Roma, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră, a criticat, marţi, recenta declaraţie homofobă a premierului italian Silvio Berlusconi, pe care o consideră "regretabilă, arhaică şi idioată", informează variety.com.

În timpul conferinţei de presă ce a fost organizată la Roma după proiecţia filmului "The Kids Are Allright", regizat de Lisa Cholodenko, în care actriţa americană interpretează rolul unei mame lesbiene, Julianne Moore a fost rugată de jurnaliştii prezenţi la eveniment să comenteze declaraţia premierului Silvio Berlusconi. Acesta a spus, marţi, că refuză să demisioneze în urma unui scandal cu tentă sexuală în care este implicat, alături de o tânără în vârstă de 17 ani, susţinând că "e mai bine să îţi placă fetele frumoase decât să fii gay".

"Consider că este o declaraţie regretabilă, arhaică şi idioată. Să sugerezi sau să afirmi că nu e în regulă să fii homosexual... e jenant. Mai ales când anumite persoane continuă să spună astfel de neadevăruri", a declarat actriţa americană, stârnind ovaţiile persoanelor prezente la conferinţa de presă.

Julianne Moore a vorbit apoi despre cariera ei cinematografică, care a debutat în anii 1990, pe când actriţa trecuse deja de vârsta de 30 de ani, după mulţi ani petrecuţi în teatru şi televiziune.

Actriţa consideră că rolurile din filmele "Short Cuts/ Poveşti întretăiate" de Robert Altman, "Vanya on 42nd Street/ Unchiul Vanya de pe strada 42" de Louis Malle şi "Safe" de Todd Haynes au fost "decisive" pentru lansarea carierei sale de actriţă de film, precizând că a preferat să se concentreze apoi mai mult pe producţiile cinematografice independente.

Printre precedenţii laureaţi ai premiului Marcus Aurelius pentru întreaga carieră, primit de Julianne Moore la Roma, se numără Sean Connery, Sophia Loren şi Al Pacino.

Festivalul de Film de la Roma se află în plină desfăşurare şi se apropie de apogeu, după un debut dificil, marcat de protestul profesioniştilor italieni din industria cinematografică. Un număr mare de staruri au păşit pe covorul roşu de la Roma, printre aceştia numărându-se rockerul Bruce Springsteen, care a ţinut să asiste la premiera documentarului "The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town", Aaron Eckhart care a fost prezent la proiecţia filmului "Rabbit Hole" şi Jesse Eisenberg, prezent la Roma pentru a promova "The Social Network".

Festivalul de Film de la Roma se va încheia vineri.

Julianne Moore este câştigătoare a unui Glob de Aur ("Poveşti întretăiate" - 1994) şi a fost de patru ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003). Ea a câştigat, de asemenea, un premiu de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Julianne Moore, despre declaraţia homofobă a lui Silvio Berlusconi: Regretabilă, arhaică şi idioată.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julianne Moore, despre declaraţia homofobă a lui Silvio Berlusconi: Regretabilă, arhaică şi idioată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei