Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2010 - Anul XV, nr. 259 (4550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Slash a solicitat anularea procedurii de divorţ

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei Guns N' Roses, a solicitat anularea procedurii de divorţ de soţia lui Perla Ferrar, informează contactmusic.com.

Fostul chitarist al trupei americane Guns N' Roses, al cărui nume real este Saul Hudson, s-a răzgândit în privinţa divorţului de Perla Ferrar. Chitaristul american solicitase divorţul în faţa Curţii Superioare din Los Angeles în luna august, invocând "diferenţe ireconciliabile".

La două luni după acea decizie, chitaristul a solicitat anularea procedurii, informează site-ul TMZ.com.

Slash şi Perla Ferrar s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii - London Emilio, în vârstă de opt ani, şi Cash Anthony, în vârstă de şase ani. În documentele depuse la tribunal în luna august muzicianul a solicitat custodia comună asupra copiilor şi s-a declarat de acord cu plata unei pensii alimentare.

Aceasta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului american, care a divorţat în 1997 de prima lui soţie, Renee Suran, după un mariaj care a durat cinci ani.

În martie 2009, rockerul în vârstă de 45 de ani declarase că soţia Perla Ferrar şi familia au fost elementele decisive care l-au ajutat "să se liniştească" şi să "scape de toate acele lucruri rele" din trecut, mărturisind că de peste patru ani nu mai consumă droguri şi nici alcool.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie primul său album solo, care îi poartă numele şi care cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Slash a solicitat anularea procedurii de divorţ.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slash a solicitat anularea procedurii de divorţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei