Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu s-a transformat într-un vampir sexy, de Halloween

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă, s-a transformat într-o sexy-vampiriţă de Halloween, într-o şedinţă foto incendiară, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Nicoleta Luciu a răspuns provocării fotografului Mircea Netea şi a intrat în rolul unui vampir senzual. Pentru Nicoleta, experienţa a fost una inedită, machiajul, ţinutele, dar şi viziunea fotografului au reuşit să o "ducă" într-o lume plină de mister, cruzime, dar şi senzualitate.

Pentru actriţa fascinată de filmul "Interviu cu un vampir", şedinţa foto a fost un prilej de a interpreta un rol pe care şi-l dorea de mult. "Întotdeauna am avut o atracţie pentru mitul vampirilor, mai ales după ce am vizionat filmul «Interviu cu un vampir», unde Tom Cruise şi Brad Pitt fac două roluri de senzaţie. Scenariul a fost unul simplu - el, un vampir sângeros, vroia să mă transforme, iar eu l-am rănit cu un pumnal care în poze apare însângerat. M-am transformat apoi în vampir şi a trebuit să exprim, prin intermediul imaginilor, foarte multă senzualitate", povesteşte Nicoleta Luciu.

Şedinţa foto inedită a durat o zi întreagă, dar interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare" nu a avut probleme de adaptare. "Pentru mine, întotdeauna este o mare plăcere să pozez, iar de această dată ideea a fost una inedită, iar rolul, unul care mi-a plăcut foarte mult. Am avut un machiaj special, la un moment dat m-a şi plouat un pic, am colaborat foarte bine cu partenerul meu, totul a decurs perfect. Şedinţa foto a durat aproape o zi întreagă din cauza machiajelor speciale, dar şi pentru că e mai greu să pozezi cu un partener decât singură. Păianjenul de la gât a fost făcut manual, mi-a plăcut foarte mult şi chiar m-am gândit să-l opresc".

Încântată de fotografiile realizate de Mircea Netea, Nicoleta Luciu mărturiseşte că şi-ar dori să joace într-un film cu vampiri. "Pozele au fost spectaculoase, mi-au plăcut foarte mult. Aş repeta oricând experienţa şi aş juca într-un film de acest gen. De mic copil mi-au plăcut filmele cu vampiri, exorcizări, mistic, m-a atras această latură plină de mister", mărturiseşte actriţa.

Până va juca rolul unui vampir, Nicoleta Luciu îmbracă hainele arăboaicei Soraya în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu s-a transformat într-un vampir sexy, de Halloween.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Luciu s-a transformat într-un vampir sexy, de Halloween0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei