Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ricky Martin îşi lansează cel mai nou single, simultan, în limbile engleză şi spaniolă

Cântăreţul Ricky Martin a anunţat printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter că primul single de pe noul său album, care va apărea pe piaţă în 2011, va fi lansat pe 2 noiembrie, simultan, în limbile engleză şi spaniolă, informează billboard.com.

Versiunea în limba spaniolă se intitulează "Lo Major De Mi Vida Eres Tu" şi este un duet cu artista spaniolă Natalia Jimenez. Versiunea în limba engleză a aceleiaşi piese se intitulează "The Best Thing About Me Is You" şi reprezintă un duet cu Joss Stone. Ambele versiuni vor fi lansate la posturile de radio pe 2 noiembrie.

Albumul de pe care sunt extrase cele două piese va apărea pe piaţă în primul trimestru al anului 2011 şi este produs de Sony Music.

Tot pe 2 noiembrie, Ricky Martin îşi lansează primul său volum de memorii, intitulat "Me", în care relatează eforturile depuse pentru a-şi face un nume în industria muzicală, drumul către celebritate, acceptarea propriei sexualităţi şi decizia de a deveni părinte.

Atât versiunea în limba engleză, cât şi cea în limba spaniolă a acestui volum, "Me", respectiv "Yo", vor fi lansate în Statele Unite ale Americii de editura Celebra, o subdivizie a grupului Pinguin.

Ricky Martin, în vârstă de 38 de ani, a declarat că a scris acest volum de memorii după ce a făcut public, în luna martie a acestui an, faptul că este homosexual, punând astfel capăt speculaţiilor din presa internaţională. Cântăreţul a devenit tatăl unor băieţi gemeni, născuţi cu ajutorul unei mame surogat, în 2008. El nu a oferit presei nicio informaţie despre identitatea mamei sau locul în care s-au născut copiii.

Născut în 1971, la San Juan, capitala Porto Rico, Ricky Martin, pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, şi-a început cariera solo în 1991, după o adolescenţă petrecută într-o trupă de băieţi latino, Menudo. Cântăreţul a vândut mai multe zeci de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "Maria (Un, dos, tres)", "Livin' la vida loca" şi "The cup of life/ La copa de la vida", imnul Cupei Mondiale de Fotbal din 1998.

Materialul discografic din 2006 al lui Ricky Martin, "MTV Unplugged", a fost lider în clasamentul Billboard "Top Latin Albums". Tot în 2006, el a primit titlul de persoana anului din partea Latin Recording Academy.

Ricky Martin cântă mai ales în limba spaniolă, fiind unul dintre puţinii artişti latino care şi-au construit o carieră de succes cântând şi în limba engleză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ricky Martin îşi lansează cel mai nou single, simultan, în limbile engleză şi spaniolă.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ricky Martin îşi lansează cel mai nou single, simultan, în limbile engleză şi spaniolă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei