Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage a participat la concertul susţinut de Herbie Hancock la Sala Palatului

Actorul Nicolas Cage, care se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2", a participat la concertul susţinut de muzicianul Herbie Hancock, vineri seara, la Sala Palatului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de organizatorii evenimentului, Emagic.

Potrivit comunicatului, legendarul Herbie Hancock a concertat vineri seară alături de band-ul său pentru prima dată în România, oferind o reprezentaţie fascinantă celor peste 3.000 de fani prezenţi la Sala Palatului din Bucureşti.

La concertul susţinut de Herbie Hancock a participat şi celebrul actor Nicolas Cage, care se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2". "Cunoscutul actor hollywoodian a ţinut să îl cunoască şi să îl felicite personal pe maestrul Herbie Hancock după spectacol, declarându-se la rândul său fascinat de reprezentaţia artistului şi a muzicienilor care l-au acompaniat", se arată în comunicat.

Rafinamentul sonorităţilor de jazz, măiestria lui Herbie Hancock, vocea Kristinei Train şi patru dintre cei mai talentaţi instrumentişti ai momentului - chitaristul Lionel Loueke, bassistul James Genus, toboşarul Trevor Lawrence Jr. şi Greg Phillinganes, care l-a secondat pe Herbie la clape, au fost garanţia unui spectacol foarte apreciat de public. După primele minute ale unui intro instrumental, Hancock a mulţumit audienţei pentru primirea plină de entuziasm, prezentându-şi în aplauzele publicului întreaga echipă, precum şi cel mai recent album al său, "The Imagine Jazz Project".

Show-ul a continuat cu foarte cunoscuta piesă "Imagine". Un alt moment apreciat de public a fost reinterpretarea piesei scrise de Peter Gabriel, "Don't give up". Setlist-ul a continuat şi cu alte piese de pe albumul "The Imagine Project", precum "Tamatant", "Times, They are a Changing" sau "Space Captain", dar şi cu piese mai vechi ale artistului, care au revoluţionat muzica jazz: "Watermelon Man", "Cantalope Island", "Chameleon" sau "Rock it".

Potrivit comunicatului, Herbie Hancock şi-a elogiat fiecare membru al band-ului, a glumit cu publicul şi s-a declarat fericit că a ajuns într-un loc în care a fost primit cu multă căldură.

Show-ul lui Herbie Hancock a deschis seria de evenimente "Fusion Nights" ce vor avea loc toamna aceasta la Bucureşti, fiind urmat pe 22 noiembrie de concertul Nouvelle Vague.

După concertul susţinut pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, Herbie Hancock va continua să-şi transmită mesajul de pace şi responsabilitate globală prin intermediul "The Imagine Project", în Finlanda, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Elveţia, Ucraina, Germania, Polonia, Belgia, Luxemburg sau Portugalia.

Cu un portofoliu ce reuneşte 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de copii vândute în întreaga lume, 12 premii Grammy, un premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului "Round Midnight", precum şi alte peste 25 de distincţii - printre care Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Ofiţer primit la Paris în 1985, dar şi titlul de artistul anului oferit de fundaţia Harvard în anul 2008 -, şi numeroase colaborări de succes alături de nume celebre ca Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones şi Leonard Cohen, Herbie Hancock este considerat unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului modern internaţional.

Actorul Nicolas Cage va începe filmările pentru pelicula 3D "Ghost Rider 2" pe 1 noiembrie, în judeţul Sibiu, a declarat, joia trecută, pentru MEDIAFAX directorul de marketing al Studiourilor Castel Film, Bogdan Moncea. Moncea a spus că filmările vor avea loc, într-o primă fază, lângă oraşul Sibiu şi prin judeţ, dar şi la Hunedoara. Cea mai mare parte a filmărilor, care durează până în februarie anul viitor - cu o pauză în perioada Crăciunului -, va avea loc în Studiourile Castel Film din Bucureşti.

Nicolas Cage va fi, de asemenea, oaspete de onoare la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, în Bucureşti, pe 30 octombrie.

Nicolas Cage a jucat în peste 60 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avut premiera în România pe 30 iulie.

Cage este un superstar al Hollywood-ului, dar este cunoscut şi pentru acţiunile sale caritabile, care vin în sprijinul oamenilor dezavantajaţi din punct de vedere social şi economic. După ce a jucat rolul unui traficant de arme internaţional în filmul "Traficantul de arme/ Lord of War", el a donat două milioane de dolari organizaţiei Amnesty International pentru a sprijini reconstrucţia unor centre care oferă servicii medicale şi consiliere psihologică pentru foştii copii soldaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage a participat la concertul susţinut de Herbie Hancock la Sala Palatului.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nicolas Cage a participat la concertul susţinut de Herbie Hancock la Sala Palatului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei