Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 oct 2010 - Anul XV, nr. 256 (4547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss a creat o linie de bijuterii pentru o reţea de magazine britanice

Kate Moss a creat o linie de bijuterii pentru lanţul de magazine Topshop, a cărei prezentare va coincide cu lansarea celei mai recente colecţii de articole vestimentare, care va fi totodată ultima pe care modelul britanic a creat-o pentru aceeaşi reţea de magazine, informează contactmusic.com.

Philip Green, proprietarul lanţului de magazine Topshop, de altfel un bun prieten al renumitului model, a declarat că această linie de bijuterii este prima dintr-o serie de colaborări viitoare în domeniul bijuteriilor, Kate Moss urmând să creeze în fiecare sezon câte o nouă colecţie, toate urmând să fie inspirate din moda vintage.

Linia de bijuterii creată de Kate Moss include pietre preţioase şi semipreţioase.

La începutul acestui an, presa britanică a anunţat că modelul Kate Moss, care a început să creeze articole vestimentare pentru reţeaua Topshop în urmă cu cinci ani, îşi va extinde şi va diversifica colaborarea cu magazinul britanic, odată cu ultima ei colecţie vestimentară pentru sezonul toamnă/iarnă, ce va fi lansată luna viitoare.

În acel moment, ambii au confirmat că vor continua să colaboreze, fără să dezvăluie însă natura viitorului lor proiect.

"Lucrez în continuare alături de Philip. Vom crea împreună ceva special în viitorul apropiat", a declarat cu acel prilej modelul Kate Moss.

Philip Green a declarat că lucrează alături de Kate Moss la ceva "foarte special" şi a confirmat, totodată, că sfârşitul colaborării dintre magazinele Topshop şi creatoare de articole vestimentare Kate Moss nu reprezentă sfârşitul relaţiei lor profesionale.

"Aceasta nu este o despărţire. Avem în minte două sau trei proiecte foarte speciale, pe care le vom lansa în curând. Vor fi unice, speciale şi vor purta semnătura ei", a declarat magnatul britanic.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss a creat o linie de bijuterii pentru o reţea de magazine britanice.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss a creat o linie de bijuterii pentru o reţea de magazine britanice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei