Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2010 - Anul XV, nr. 254 (4545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen, supus unei evaluări psihiatrice, după ce a fost găsit gol şi beat într-un hotel

Actorul american Charlie Sheen a fost supus unei evaluări psihiatrice şi se va interna într-o clinică pentru dezalcoolizare, după ce a fost descoperit gol şi beat într-o cameră de hotel complet devastată, informează dailymail.co.uk.

Actorul în vârstă de 45 de ani nu a anunţat încă numele clinicii în care se va interna, însă presa americană susţine că acesta va face din nou o "incursiune" în clinica Promises din Malibu.

Potrivit RadarOnline, decizia actorului american de a se interna într-o astfel de clinică a fost luată după ce acesta a avut din nou un comportament scandalos, marţi dimineaţă, la New York.

"Charlie se va interna pentru dezalcoolizare. Acesta este planul pentru moment. Ştie că trebuie să facă ceva", a declarat o sursă.

Potrivit presei americane, actorul a devastat o cameră de hotel, după ce a consumat cantităţi mari de alcool, în compania unei prostituate. El s-a înfuriat foarte tare atunci când a crezut că şi-a pierdut portofelul şi telefonul mobil. Agenţii de pază de la Plaza Hotel din New York l-au găsit gol şi beat în camera sa, marţi, la ora 2 a.m.

În acelaşi hotel se afla şi fosta lui soţie, actriţa Denise Richards, cazată într-o altă cameră, împreună cu cele două fiice ale fostului cuplu: Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani.

Starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" ar fi declarat în faţa ofiţerilor de poliţie că ar fi consumat un drog recreaţional, potrivit unor surse citate de New York Post.

Revista americană Life & Style susţine că prostituata în compania căreia şi-a petrecut seara actorul a fost găsită de poliţişti ţipând, într-un dulap încuiat.

"Ea se temea pentru viaţa ei şi era goală. Charlie era incoerent şi a început să ţipe şi să-i înjure pe poliţişti. Ei l-au recunoscut imediat şi i-au spus că are de ales: ori merge la spital, ori merge cu ei la secţie. Charlie a ales spitalul. Cele două fiice ale lui dormeau în camera alăturată. Denise a trebuit să meargă cu poliţiştii şi să lase fetele cu o bonă", a declarat o sursă.

Michael Sheen a fost transportat cu ambulanţa la un spital, pentru că făcuse "abuz de alcool", şi a fost supus unei evaluări psihiatrice. Actorul a mers din propria voinţă la spital şi nu a fost arestat.

Stan Rosenfield, agentul actorului american, a declarat: "Tot ce putem să spunem este că Charlie a avut o reacţie alergică la anumite medicamente şi a fost transportat la spital".

Charlie Sheen a primit deja o pedeapsă de 30 de zile de închisoare, după ce a pledat vinovat, la un tribunal din Aspen (Colorado), la acuzaţia de agresare a soţiei sale, Brooke Mueller. În ziua de Crăciun, anul trecut, pe când se aflau în reşedinţa lor de vacanţă din Aspen, cei doi s-au certat, iar Sheen şi-a ameninţat soţia cu un cuţit.

Pedeapsa iniţială s-a transformat, în cele din urmă, în 30 de zile de tratament într-un centru de dezintoxicare, destinat celebrităţilor, din Malibu, situat la mică distanţă de reşedinţa actorului.

Charlie Sheen a urmat un curs de 36 de ore în cadrul unui program de terapie contra acceselor de furie.

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City". În mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru următoarele două sezoane ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cu producătorii de la postul de televiziune CBS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen, supus unei evaluări psihiatrice, după ce a fost găsit gol şi beat într-un hotel.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen, supus unei evaluări psihiatrice, după ce a fost găsit gol şi beat într-un hotel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei