Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căsătoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o glumă"

Kate Moss şi muzicianul Jamie Hince s-au căsătorit "în glumă" în Sicilia, în august, pentru a o distra pe fetiţa top modelului britanic, Lila Grace, informează thesun.co.uk.

Mai multe publicaţii britanice informau vineri că top modelul Kate Moss s-a căsătorit în secret cu muzicianul Jamie Hince, în luna august. Speculaţiile au fost alimentate de o serie de fotografii care indicau că cei doi s-ar fi căsătorit la o biserică din Sicilia.

"A fost o ceremonie liniştită, dar romantică. Kate a avut o viaţă destul de turbulentă, dar este o romantică în adâncul sufletului. Planurile au fost ţinute secrete pentru că aşa şi-a dorit Kate, să celebreze pur şi simplu dragostea lor. Nu a ţinut niciodată la convenţii sau tradiţii, însă Jamie i-a fost alături la bine şi la greu şi aşa a crezut ea că trebuie să procedeze", a spus o sursă, citată de mai multe publicaţii britanice.

"Kate a râs când a auzit poveştile despre nuntă. Ea şi Jamie au vrut doar să o distreze pe Lila", a spus o altă sursă apropiată top modelului.

Totodată, agenţia de modelling care o reprezintă pe Kate Moss a dezminţit informaţiile privind căsătoria acesteia cu Jamie Hince.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 41 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte lăudate de critică.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

În trecut, Kate Moss a ţinut prima pagină a tabloidelor britanice cu relaţia sa turbulentă cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relaţie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiică în vârstă de opt ani - Lila Grace. În anii '90, ea a avut o relaţie şi cu actorul american Johnny Depp.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căsătoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o glumă".
 Vizualizări articol: 385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căsătoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o glumă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei